Ben je op zoek naar kortingen op een nieuw bed, matras of boxspring?

Als je op zoek bent naar promoties op slaapcomfort of bedtextiel ben je bij Sleeplife® aan het goede adres. Regelmatig lopen er tijdelijke acties waarbij je geniet van een extra voordeel op bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, dekbedden of bedlinnen. Hou deze website zeker in het oog voor lopende aanbiedingen.

Kom je een kijkje nemen in één van onze 19 beddenwinkels? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.

acties en promoties sleeplife

Actie op bedden, matrassen of boxsprings gemist?

Ontdek onze toonzaalmodellen.

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande bedden in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En dat is voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe slaapoplossing. Neem een kijkje bij toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife® beddenwinkel bij jou in de buurt.

Het volledige jaar bedden aan de scherpste prijs

  • bed kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige beddenpecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 beddenwinkels in Vlaanderen
promoties op lattenbodems

Promoties op lattenbodems

Ben je op zoek naar kortingen op lattenbodems? Wacht niet op een aanbieding. Bij Sleeplife® vind je lattenbodems en bedden die passen bij elk budget en bij elk lichaam. Keuze tussen Ergosleep® en Sleeplife®. Handverstelbaar of elektrisch. Welke bedbodem kies jij?

 

acties op matrassen

Acties op matrassen

Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen voor verschillende prijzen en afmetingen. Van latexmatrassen over pocketvering matrassen tot koudschuimmatrassen. Elk met hun unieke eigenschappen! Loopt er momenteel geen actie op matrassen? Ook buiten onze actieperiodes is een goede slaap belangrijk.

kortingen op hoofdkussens

Kortingen op hoofdkussens

Op welk hoofdkussen je het beste slaapt, is voor iedereen heel persoonlijk. Heb je bepaalde nekklachten? Worstel je met een huisstofmijtallergie? Welke vulling is voor jou het meest comfortabel? Al die zaken verliezen we bij Sleeplife® niet uit het oog wanneer we samen met jou het ideale hoofdkussen uitkiezen. Ultiem slaapcomfort, het zit hem in de details. 

kortingen op bedden en boxsprings

Kortingen op bedden en boxsprings

De aankoop van een bed of boxspring is een belangrijke investering. Je hoeft niet noodzakelijk te wachten tot er een actie loopt om de aankoop van een boxspring te overwegen. Sleeplife® boxsprings passen optimaal bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van eenpersoons- tot tweepersoonslattenbodems en -boxsprings.

promotie op dekbedden

Promotie op dekbedden

Op zoek naar kortingen op dekbedden? Bij Sleeplife® vind je verschillende dekbedden voor de beste prijzen. Met verschillende vullingen en warmteklassen. Van dons, over synthetische vulling tot natuurlijke vulling. Van extra licht tot extra warm. Voor alle soorten dekbedden zit je bij ons goed. Reken altijd op een correcte prijs, ook buiten de actieperiodes.

acties op bedlinnen

Acties op bedlinnen

Ben je op zoek naar kortingen op beddengoed? Bij Sleeplife® pakken we elk seizoen uit met een nieuwe collectie dekbedovertrekken. Daarnaast vind je nog heel wat tijdloze overtrekken en hoeslakens. Houd onze nieuwsbrieven en folder goed in het oog, want af en toe gooien we met kortingen of een leuke actie op beddengoed.