Lattenbodem Sleeplife® Functional

Lattenbodem Sleeplife Functional

De essentie in haar puurste vorm

Met zijn extra aangepaste schouderzone biedt de Functional-lattenbodem aangenaam slaapcomfort voor een voordelige prijs. De buigzame latten veren en kantelen individueel mee naargelang je houding wijzigt. In de lendenzone kan je de hardheid zelf instellen. Zo krijgt je lichaam de ondersteuning die het verdient. Tenminste, als je je bedbodem combineert met de juiste matras

Wil je de Functional lattenbodem testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Functional lattenbodem

  • hoogwaardige latten in multiplex
  • oplopende kappen aan de buitenzijde houden je matras op zijn plaats
  • extra aangepaste schouderzone
  • hardheid in de lendenzone zelf aan te passen
  • budgetvriendelijk
  • ook verkrijgbaar als stand-alone

Beschikbare breedtes

70, 80, 90, 100, 140, 160, 180 en 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonslattenbodem is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 140 cm breed. Voor een tweepersoonslattenbodem is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed. 

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Delen

1-delig / duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste lattenbodem

 

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste lattenbodem is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste lattenbodems geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de verende latten, aangepaste schouderzone en instelbare hardheid in de lendenzone ondersteunen onze vaste lattenbodems je lichaam waar dat nodig is. 

Simuleer je prijs

Opties

  • Potenset (optioneel voor stand-alone)
  • Matrasbeugels

 

Stand-alone

Investeer je liever niet in een bedkader? Met een bijpassende potenset en voetlat, vorm je je lattenbodem in een mum van tijd om tot een volwaardig bedsysteem. Zonder dat een bedkader nog nodig is. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats.

Kleed je Sleeplife® Functional lattenbodem aan zoals jij dat wil

Til de uitstraling van je Functional-lattenbodem naar een hoger niveau door er een bedkader rond te plaatsen. Kies zelf de kleur, stof, poten en een bijpassend hoofd- en voetbord. Om het even welke stijl je verkiest. Bij Sleeplife® zijn er meer dan 100 bedcombinaties mogelijk. Mix and match er gerust op los, want alles mag! Maak van jouw bed een waar pronkstuk. Laat je alvast inspireren door een aantal uitvoeringen.

Waarom Sleeplife®?

De slaapsystemen van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en slaapmode voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

van jouw behoeftes en budget

Lattenbodem Sleeplife® Functional kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.