functional lattenbodem

De essentie in haar puurste vorm

Met zijn extra aangepaste schouderzone biedt de Functional-lattenbodem aangenaam slaapcomfort voor een voordelige prijs. De buigzame latten veren en kantelen individueel mee naargelang je houding wijzigt. In de lendenzone kan je de hardheid zelf instellen. Zo krijgt je lichaam de ondersteuning die het verdient. Tenminste, als je je bedbodem combineert met de juiste matras

Wil je de Functional lattenbodem testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Functional lattenbodem

  • Flexibele latten in gelaagd beukenhout
  • Extra aangepaste schouderzone
  • Hardheid in de lendenzone zelf aan te passen
  • Budgetvriendelijk
  • Beschikbaar in vlakke en elektrische uitvoering
  • Ook verkrijgbaar als stand-alone

Beschikbare breedtes

70, 80, 90, 140, 160, 180

De meest populaire breedte voor een eenpersoonslattenbodem is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 140 cm breed. Voor een tweepersoonslattenbodem is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed. 

Beschikbare lengtes

190, 200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Delen

1-delig / duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste lattenbodem

Synchro 2
elektrische lattenbodem 2 motoren

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste lattenbodem is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste lattenbodems geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de verende latten, aangepaste schouderzone en instelbare hardheid in de lendenzone ondersteunen onze vaste lattenbodems je lichaam waar dat nodig is. 

Simuleer je prijs

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een lattenbodem met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Simuleer je prijs

Opties

  • Potenset en voetlat (optioneel voor standalone)
  • Matrasbeugels

 

Standalone

Investeer je liever niet in een bedkader? Met een bijpassende potenset en voetlat, vorm je je lattenbodem in een mum van tijd om tot een volwaardig bedsysteem. Zonder dat een bedkader nog nodig is. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Kleed je Sleeplife® Functional lattenbodem aan zoals jij dat wil

Til de uitstraling van je Functional-lattenbodem naar een hoger niveau door er een bedkader rond te plaatsen. Kies zelf de kleur, stof, poten en een bijpassend hoofd- en voetbord. Om het even welke stijl je verkiest. Bij Sleeplife® zijn er meer dan 100 bedcombinaties mogelijk. Mix and match er gerust op los, want alles mag! Maak van jouw bed een waar pronkstuk. Laat je alvast inspireren door een aantal uitvoeringen.

Waarom Sleeplife®?

De slaapsystemen van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en slaapmode voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een slaapervaring op maat van jouw leven.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

van jouw behoeftes en budget

Lattenbodem Sleeplife® Functional kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 19 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag slaapadvies op maat van jouw leven en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.