Lattenbodem Sleeplife® Comfort

Lattenbodem Sleeplife® Comfort

Slaapcomfort op maat van jouw lichaam

De Sleeplife® Comfort lattenbodem staat garant voor een zalige nachtrust. Met zijn hoogwaardige latten in multiplex, extra soepel en verstelbaar in de lenden- en schouderzone, ben je verzekerd van optimaal ligcomfort. Wil je nog meer? Ga dan voor de elektrisch verstelbare versie.

Psst... vergeet zeker ook de juiste matras niet. Pas als lattenbodem en matras goed samenwerken, krijgt je lichaam de juiste ondersteuning.

Wil je de Comfort lattenbodem testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 21 beddenwinkels.

De voordelen van de Sleeplife® Comfort lattenbodem

 • hoogwaardige latten in multiplex
 • oplopende kappen aan de buitenzijde houden je matras op zijn plaats
 • extra soepel in lenden- en schouderzone dankzij 3 dubbele latten (meer ligcomfort)
 • in lenden- en schouderzone voorzien van in hardheid verstelbare Hytrel-kappen
 • hoofdgedeelte opgesplitst in 2 stukken bij elektrische versie (voor extra ondersteuning)
 • beschikbaar in vlakke en elektrische uitvoering
 • elektrische uitvoering: motor neemt geen plaats in onder het bed

Beschikbare breedtes

70, 80, 90, 100, 140, 160, 180 en 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonslattenbodem is 90 cm. Het is ook mogelijk om twee eenpersoonsbedden met elkaar te verbinden tot één tweepersoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Delen

1-delig / duo (koppelpoten optioneel)

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste lattenbodem

Synchro 2
elektrische lattenbodem 2 motoren

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste lattenbodem is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste lattenbodems geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de 3 hardheden in de latten kan deze lattenbodem worden ingesteld volgens jouw wensen. Zo krijgt jouw lichaam ondersteuning waar dat nodig is.

Simuleer je prijs

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een lattenbodem met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

De ingebouwde motoren komen niet hoger dan de zijlatten van de bodem. Daardoor nemen ze geen extra plaats in onder het bed.

Simuleer je prijs

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Opties

 • potenset
 • koppelpoten
 • Investeer je liever niet in een bedkader? Met een bijpassende potenset vorm je je lattenbodem in een mum van tijd om tot een volwaardig bedsysteem. Zonder dat een bedkader nog nodig is.
 • Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken. 

Kleed je Sleeplife® Comfort lattenbodem aan zoals jij dat wil

Til de uitstraling van je Comfort-lattenbodem naar een hoger niveau door hem in een bedkader te zetten. Kies zelf de kleur, stof, poten en een bijpassend hoofd- en voetbord. Om het even welke stijl je verkiest. Bij Sleeplife® zijn er meer dan 100 bedcombinaties mogelijk. Mix and match er gerust op los, want alles mag! Maak van jouw bed een waar pronkstuk. Laat je alvast inspireren door een aantal uitvoeringen.

Waarom Sleeplife®?

De slaapsystemen van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en slaapmode voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

van jouw behoeftes en budget

Lattenbodem Sleeplife® Comfort kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 21 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot binnenkort?