Lattenbodem Ergosleep® P4

lattenbodem ergosleep p4

Het summum van ergonomie

Wil je een nieuwe lattebodem kopen? Dan is de Ergosleep® P4 een echte aanrader voor een goede nachtrust. De revolutionaire lattenbodem Ergosleep® P4 is het summum van ergonomie. Volledig instelbaar op maat van je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA®. Met vier hoogteposities en flexibele draagarmen voor nog meer veerkracht en flexibiliteit.

Combineer met de juiste matras, zodat je lichaam in elke houding optimaal ondersteund wordt.  

Wil je de Ergosleep® lattenbodem P4 testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de Ergosleep® lattenbodem P4

 • lattenbodem op maat van je SLAAP-DNA®
 • draagarmen vlot instelbaar in 4 hoogteposities
 • kan makkelijk aan gewijzigd lichaamsprofiel aangepast worden
 • verende buiglatten in gelaagd beukenhout
 • uiterst duurzaam ophangsysteem met vormgeheugen
 • homogeen ligcomfort, zowel in het midden als aan de rand van het bed
 • uitschuifbaar ruggedeelte voor optimaal zitcomfort
 • beschikbaar in vlakke en elektrische uitvoering

Beschikbare breedtes

70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonslattenbodem is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonslattenbodem is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Slaapprofiel

Op maat van je SLAAP-DNA®

De lattenbodem Ergosleep® P4 beschikt over wordt met behulp van 4 hoogteposities ingesteld in lijn met je SLAAP-DNA®. Mocht je in de toekomst wat gewicht verliezen of bijkomen, dan kan je je boxspring makkelijk opnieuw instellen volgens je veranderde SLAAP-DNA®. Handig, toch? 

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste lattenbodem

Top
elektrisch verstelbare lattenbodem 1 motor

Synchro 2
elektrische lattenbodem 2 motoren

Synchro 4
elektrische lattenbodem 4 motoren

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste lattenbodem is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste lattenbodems geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de verende latten, aangepaste schouderzone en instelbare hardheid in de lendenzone ondersteunen onze vaste lattenbodems je lichaam waar dat nodig is. 

Simuleer je prijs

Top (elektrisch verstelbaar, 1 motor)

Met de Top-bedbodem kan je in alle rust televisiekijken, een boek lezen of genieten van ontbijt op bed. De bedbodem beschikt namelijk over één elektrische motor die het ruggedeelte verstelt. 

Simuleer je prijs

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een lattenbodem met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Simuleer je prijs

Synchro 4 (elektrisch verstelbaar, 4 motoren)

Naast het verstelbare rug- en benengedeelte kan je ook de positie van je knieën elektrisch instellen. Door ze in een hoek van maximaal 90° te plaatsen (psoashouding), verminder je de druk op je ruggenwervels en tussenwervelschijven. Je rug wordt volledig ontlast en je spieren kunnen rustig ontspannen. Ook de hoofdsteun is elektrisch verstelbaar. Zo kies jij de perfecte hoek voor optimaal zitcomfort.

Simuleer je prijs

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Delen

1-delig / Duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Ergosleep®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Opties

 • Hoofdlift
 • Voetenlift
 • Matrasbeugels
 • Afstandbedieningshouder
 • Elektrische radiofrequentie-bediening met stroomonderbreker en memofunctie

Hoofd- en voetenlift

Voor alle lattenbodems van Ergosleep® is optioneel een handverstelbare hoofd- of voetenlift verkrijgbaar. Waar de hoofdlift nuttig is als je vaak last hebt van reflux of een verstopte neus tijdens het slapen, helpt de voetenlift tegen vermoeide benen en spataders. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Afstandsbedieningshouder

Laat de afstandbediening vanr je elektrisch verstelbare lattenbodem nooit meer rondslingeren dankzij dit handige houdertje dat bevestigd is aan je lattenbodem. 

Elektrische radiofrequentie-bediening met stroomonderbreker en memofunctie

Koos je een elektrisch verstelbare lattenbodem? Met dit hoogtechnologisch snufje worden je favoriete posities onthouden

Ontwerp zelf je Ergosleep® P4 lattenbodem

Nu al fan van de P4-lattenbodem van Ergosleep®? Dan ga je vast helemaal door het dak als je hoort dat je de afwerking van je bed zelf bepaalt. Kies zelf de kleur, stof, poten, het voet- en hoofdbord en ontwerp een bed dat bij de rest van je slaapkamerinterieur past. Bij Sleeplife® zijn er meer dan 100 bedcombinaties mogelijk. Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Wij helpen je graag. Laat je alvast inspireren door deze prachtige uitvoeringen.

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

Configureer zelf je Ergosleep®-bed met de 3D-configurator van Ergosleep®.

Waarom Ergosleep®?

Ergosleep® stelt je bed met digitale perfectie af op maat van je lichaam, je SLAAP-DNA®. Het bed dat op basis van je slaapprofiel geselecteerd wordt, verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder.
op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch, van concept tot eindafwerking

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk 
onderbouwd en getest

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% tevreden klanten. En jij bent de volgende happy customer.

 

Lattenbodem Ergosleep® P4 kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.