Lattenbodem Ergosleep® P3

ergosleep lattenbodem p3

De mix van ergonomie en design

De lattenbodem Ergosleep® P3 combineert ergonomie en design. Een lattenbodem volledig op maat van je slaapprofiel of SLAAP-DNA®. Samen met het ophangsysteem - dat in 3 hoogteposities instelbaar is - en de duurzame draagrubbers staat deze lattenbodem garant voor een fantastische nachtrust.

Natuurlijk is ook je matras belangrijk. Pas als je matras en bedbodem goed samenwerken en optimaal bij je lichaam passen, haal je maximaal voordeel uit je lattenbodem.

Wil je de Ergosleep® lattenbodem P3 testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de Ergosleep® Lattenbodem P3

 • lattenbodem op maat van je SLAAP-DNA®
 • ophangsysteem instelbaar in 3 hoogteposities
 • blijvend aanpasbaar aan veranderende lichaamsbouw
 • draagelement in duurzaam materiaal met vormgeheugen
 • homogeen ligcomfort, zowel in het midden als aan de rand van het bed
 • verende buiglatten in gelaagd beukenhout
 • te gebruiken als inlegbodem
 • beschikbaar in vlakke en elektrische uitvoering

Beschikbare breedtes

70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonslattenbodem is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonslattenbodem is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Slaapprofiel

Op maat van je SLAAP-DNA®

De lattenbodem Ergosleep® P3 beschikt over wordt met behulp van 3 hoogteposities ingesteld in lijn met je SLAAP-DNA®. Mocht je in de toekomst wat gewicht verliezen of bijkomen, dan kan je je boxspring makkelijk opnieuw instellen volgens je veranderde SLAAP-DNA®. Handig, toch? 

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste lattenbodem

Top
elektrisch verstelbare lattenbodem 1 motor

Synchro 2
elektrische lattenbodem 2 motoren

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste lattenbodem is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste lattenbodems geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de verende latten, aangepaste schouderzone en instelbare hardheid in de lendenzone ondersteunen onze vaste lattenbodems je lichaam waar dat nodig is. 

Simuleer je prijs

Top (elektrisch verstelbaar, 1 motor)

Met de Top-bedbodem kan je in alle rust televisiekijken, een boek lezen of genieten van ontbijt op bed. De bedbodem beschikt namelijk over één elektrische motor die het ruggedeelte verstelt. 

Simuleer je prijs

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een lattenbodem met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Simuleer je prijs

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Delen

1-delig / Duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Ergosleep®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonslattenbodems 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Opties

 • Hoofdlift
 • Voetenlift
 • Matrasbeugels
 • Afstandbedieningshouder

Hoofd- en voetenlift

Voor alle lattenbodems van Ergosleep® is optioneel een handverstelbare hoofd- of voetenlift verkrijgbaar. Waar de hoofdlift nuttig is als je vaak last hebt van reflux of een verstopte neus tijdens het slapen, helpt de voetenlift tegen vermoeide benen en spataders. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Afstandsbedieningshouder

Laat de afstandbediening vanr je elektrisch verstelbare lattenbodem nooit meer rondslingeren dankzij dit handige houdertje dat bevestigd is aan je lattenbodem. 

Kleed zelf je Ergosleep® P3 lattenbodem aan

Vind je de P3-lattenbodem van Ergosleep® nu al waaauuuw? Het wordt helemaal te gek als je hoort dat je het design van je bed helemaal zelf bepaalt. Kies zelf het bedkader, de kleur, stof, poten, het voet- en hoofdbord en ontwerp een bed dat je slaapkamer overstijgt. Bij Sleeplife® zijn er meer dan 100 bedcombinaties mogelijk. Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Wij helpen je graag. Laat je alvast inspireren door deze prachtige uitvoeringen.

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

Ontwerp zelf je Ergosleep®-bed met de 3D-configurator van Ergosleep.

Waarom Ergosleep®?

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed met digitale perfectie afstemt op maat van je lichaam. Dit hoogst persoonlijke bed verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie. Ergosleep® is al meer dan 35 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen.
op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch, van concept tot eindafwerking

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk 
onderbouwd en getest

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% tevreden klanten. En jij bent de volgende happy customer.

Lattenbodem Ergosleep® P3 kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.