Boxspring Ergosleep® BS4

Boxspring Ergosleep® BS4 Kopen

Hét paradepaardje van Ergosleep®

De boxspring Ergosleep® BS4 beschikt net als de BS1 en BS3 over een thermisch gehard pocketvereninterieur, recht bovenvlak met antislip en verende boord. Alleen doet hij er nog een schepje bovenop. De boxspring wordt over de hele lengte ingesteld op maat van je lichaam. Van hoofd tot benen. Van kop tot teen. Dankzij de 4 hoogteposities evolueert je boxspring mee met je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA®. De instelzones zijn discreet verborgen achter de gestoffeerde rand van de boxspring, maar blijven te allen tijde goed bereikbaar.

Wil je de Ergosleep® boxspring BS4 testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de boxspring Ergosleep® BS4

 • vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam vurenhout
 • opbouw met gezoneerde pocketveren voor maximale ondersteuning
 • optimale recuperatie van je lichaam dankzij de integratie van je SLAAP-DNA® over de volledige lengte van je boxspring
 • aanpasbaar naarmate je lichaamsprofiel verandert (bv. tijdens zwangerschap)
 • verkrijgbaar met afgeronde hoeken aan het voeteinde (zonder meerprijs)
 • verkrijgbaar in vaste en elektrische uitvoering

Beschikbare breedtes

70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxpring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Interieur 

Gezoneerde pocketveren

Pocketvering is zowel voor boxspringinterieurs als voor matrassen ontzettend gewild. De springveren zitten namelijk in aparte zakjes verpakt, waardoor ze losser van elkaar bewegen. Zo vormt de matras zich te allen tijde mooi naar je lichaam en kan je je ongegeneerd omdraaien, zonder dat je partner meebeweegt. Dankzij de drukverdeler en verschillende comfortzones krijgt je lichaam trouwens overal de juiste ondersteuning.

Slaapprofiel

Op maat van je SLAAP-DNA®

De boxspring Ergosleep® BS4 beschikt over instelzones over de hele lengte van de boxspring. Met behulp van de 4 hoogteposities brengen we je SLAAP-DNA® in je boxspring in. Mocht je in de toekomst wat gewicht verliezen of bijkomen, dan kan je je boxspring makkelijk opnieuw instellen volgens je veranderde SLAAP-DNA®. Handig, toch? 

Verstelmogelijkheden

Fix
vlakke boxspring

Synchro 2
elektrische boxspring

Synchro 4
elektrische boxspring 4 motoren

 

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de pocketveren, aangepaste schouderzone en instelbare hardheid in de lendenzone ondersteunen onze vaste boxsprings je lichaam waar dat nodig is.

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een boxspring met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Synchro 4 (elektrisch verstelbaar, 4 motoren)

Naast het verstelbare rug- en benengedeelte kan je ook de positie van je knieën elektrisch instellen. Door ze in een hoek van maximaal 90° te plaatsen (psoashouding), verminder je de druk op je ruggenwervels en tussenwervelschijven. Je rug wordt volledig ontlast en je spieren kunnen rustig ontspannen. Ook de hoofdsteun is elektrisch verstelbaar. Zo kies jij de perfecte hoek voor optimaal zitcomfort.

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Delen

1-delig / duo (incl. koppelpoten)

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Ergosleep®-boxspring? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Opties

 • ledverlichting
 • matrasbeugels
 • afgeronde hoeken

Ledverlichting

Lees je graag een boek voor het slapengaan? De zachte ledverlichting bezorgt je uren leesplezier zonder dat je partner er last van heeft. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je boxspring bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Afgeronde hoeken

De BS4 is ook verkrijgbaar met afgeronde hoeken aan het voeteinde. Een elegante twist voor je boxspring, zonder meerprijs.

Andere

 • vervaardigd uit hoogwaardig en sterk vurenhout
 • spiegelbekleding met elastische antislip-dubbeldoek

Het lijken details, maar ze dragen bij aan de exclusieve kwaliteit van alle Ergosleep®-boxsprings. 

Maak van je Ergosleep® boxspring BS4 de eyecatcher van je slaapkamer

Dacht je dat revolutionair comfort en oogverblindende schoonheid niet samengaan? Sta ons toe je tegen te spreken. Je bepaalt zelf hoe je boxspring BS4 van Ergosleep® eruit ziet. De kleur, de poten, de stof, het hoofd- of voetbord ... Je kiest het allemaal zelf. Wij staan je graag bij. Meer dan 100 combinaties mogelijk. Laat je gaan. Doe je ding. En maak van jouw bed hét mooiste meubel in huis. Op zoek naar inspiratie? Wij stelden alvast enkele uitvoeringen samen. 

Ontwerp zelf je bed met de Ergosleep®-configurator

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

zoek je een matras

Vergeet je matras niet

Voldoet je boxspring aan al je wensen? Denk dan ook eens na over je matras. Misschien is die aan vervanging toe? Een slechte matras op een goede boxspring boet in aan ergonomie. Pas als matras en boxspring op je lichaam zijn afgestemd, krijgt je de ideale ondersteuning. En dat voel je. Je slaapt ontspannen en wordt uitgerust wakker. Zonder nek-, rug- of hoofdpijn. Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen. In tal van formaten en hardheden. 

Waarom Ergosleep®?

Ergosleep® stelt je bed met digitale perfectie af op maat van je lichaam, je SLAAP-DNA®. Het bed dat op basis van je slaapprofiel geselecteerd wordt, verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder.
op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch, van concept tot eindafwerking

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk 
onderbouwd en getest

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% tevreden klanten. En jij bent de volgende happy customer.

Boxspring Ergosleep® BS4 kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.