Boxspring Ergosleep® BS3

Ergosleep® boxspring bs3 kopen?

De combinatie van ergonomie en design

Vernieuwde uitvoering

De Ergosleep® boxspring BS3 bezorgt je een uitzonderlijk ligcomfort met zijn  gezoneerde pocketvereninterieur, recht bovenvlak met antislip en verende boord. Bovenop de voorprofilering, is de rompzone (van schouders of lenden tot en met de heupen) voorzien van 5 herinstelbare zones met 3 hoogteposities. Zo evolueert je boxspring mee met je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® en krijgt je lichaam te allen tijde de ondersteuning die het nodig heeft. De instelzones worden discreet verborgen achter de gestoffeerde rand van de boxspring, maar zijn toch vlot bereikbaar.

Wil je de Ergosleep® boxspring BS3 testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

De voordelen van de boxspring Ergosleep® BS3

  • vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam vurenhout
  • opbouw met gezoneerde pocketveren voor maximale ondersteuning
  • optimale recuperatie van je lichaam dankzij de integratie van je SLAAP-DNA® in de rompzone van je boxspring
  • aanpasbaar naarmate je lichaamsprofiel verandert (bv. tijdens zwangerschap)
  • verkrijgbaar in vaste en elektrische uitvoering

Beschikbare breedtes

70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxpring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Interieur 

Gezoneerde pocketveren

Pocketvering is zowel voor boxspringinterieurs als voor matrassen ontzettend gewild. De springveren zitten namelijk in aparte zakjes verpakt, waardoor ze losser van elkaar bewegen. Zo vormt de matras zich te allen tijde mooi naar je lichaam en kan je je ongegeneerd omdraaien, zonder dat je partner meebeweegt. Dankzij de drukverdeler en verschillende comfortzones krijgt je lichaam trouwens overal de juiste ondersteuning.

Slaapprofiel

Op maat van je SLAAP-DNA®

Bovenop de voorprofilering, is de rompzone voorzien van 5 herinstelbare zones met 3 hoogteposities. Na de gratis SLAAP-DNA®-meting in de Ergosleep® Cocoon wordt je slaapprofiel aan de hand van deze instelzones en hoogteposities in de rompzone van je boxspring geïntegreerd. Mocht je in de toekomst wat gewicht verliezen of bijkomen, dan kan je je boxspring makkelijk opnieuw instellen volgens je veranderde SLAAP-DNA®. 

Verstelmogelijkheden

Fix
vlakke boxspring B3

Synchro 2
elektrische boxspring BS3

Comfort Lift
boxspring in de hoogte verstelbaar

 

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust.

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een boxspring met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Comfort Lift (incl. zorgpakket)

De moderne hoog-laagbedden lijken in de verste verte niet meer op de ouderwetse ziekenhuisbedden of seniorenbedden van weleer. In tegendeel. De hoog-laagbedden die je bij Sleeplife® vindt zien er bijna net hetzelfde uit als een gewone boxspring. Alleen zijn ze hoger én kan je ze vaak in de hoogte verstellen. Een tikkeltje luxueuzer dus. Ideaal als je houdt van extra gemak, maar ook geschikt voor hulpbehoevenden. Bij deze uitvoering is namelijk een zorgpakket met zorgondersteunende accessoires beschikbaar. 

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Delen

1-delig / duo (incl. koppelpoten)

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Ergosleep®-boxspring? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Opties

  • ledverlichting
  • matrasbeugels

Ledverlichting

Lees je graag een boek voor het slapengaan? De zachte ledverlichting bezorgt je uren leesplezier zonder dat je partner er last van heeft. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Andere

  • vervaardigd uit hoogwaardig en sterk vurenhout
  • spiegelbekleding met elastische antislip-dubbeldoek

Het lijken details, maar ze dragen bij aan de exclusieve kwaliteit van alle Ergosleep®-boxsprings. 

Maak je boxspring Ergosleep® BS3 nog persoonlijker

Helemaal weg van de BS3-boxspring van Ergosleep®? Terecht! Zeker als je weet dat je met Ergosleep® eindeloos kan combineren. Eén bed levert meer dan 100 combinaties op. Hou je van strak minimalistisch of juist van robuust en royaal? Mix & match met hoofdbord, voetbord, stof en poten naar keuze. Alles kan. Alles mag. Laat je inspireren door deze bedcombinatie. En creëer zelf je eigen unieke slaapwereld. 

Ontwerp zelf je Ergosleep®-bed met de 3D-configurator.

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

zoek je een matras

Denk ook aan je matras

Als je boxspring helemaal volgens jouw persoonlijke wensen is aangepast, sta je best ook even stil bij je matras. Een slechte matras op een goede boxspring is een pak minder ergonomisch. Pas als matras en boxspring goed samenwerken, krijgt je lichaam de ideale ondersteuning. En dat voel je. Je slaapt ontspannen en wordt uitgerust wakker. Zonder nek-, rug- of hoofdpijn. Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen. In tal van formaten en hardheden. 

Waarom Ergosleep®?

Ergosleep® stelt je bed met digitale perfectie af op maat van je lichaam, je SLAAP-DNA®. Het bed dat op basis van je slaapprofiel geselecteerd wordt, verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder.
op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch, van concept tot eindafwerking

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk 
onderbouwd en getest

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% tevreden klanten. En jij bent de volgende happy customer.

Boxspring Ergosleep® BS3 kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.