Boxspring Ergosleep® BS1

Dé basisboxspring van Ergosleep®

De ervaring en expertise van Ergosleep® resulteerden in het standaard SLAAP-DNA® van deze boxspring, waardoor je hoofd, schouders, heupen en benen een eigen ondersteuning krijgen. De box bestaat uit hoogkwalitatief vurenhout en is opgebouwd met gezoneerde pocketveren. Deze boxspring is ook verkrijgbaar in een slankere versie (BS1 Pure).

Psst... vergeet je boxspring niet te combineren met de juiste matras. Pas als matrasdrager en matras perfect samenwerken, ervaart jouw lichaam correcte ondersteuning.

De voordelen van de boxspring Ergosleep® BS1

 • opbouw met gezoneerde pocketveren voor maximale ondersteuning
 • vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam vurenhout
 • standaard SLAAP-DNA®
 • hoofd, schouders, heupen en benen krijgen een eigen ondersteuning
 • ook beschikbaar in slank design (BS1 Pure)
 • heel aantrekkelijk prijsniveau dankzij de voorinstelling
 • verkrijgbaar in vaste en elektrische uitvoering

Wil je de Ergosleep® boxspring BS1 testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 22 beddenwinkels.

Beschikbare breedtes

70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxpring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 120 of 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Interieur 

Gezoneerde pocketveren

Pocketvering is zowel voor boxspringinterieurs als voor matrassen ontzettend gewild. De springveren zitten namelijk in aparte zakjes verpakt, waardoor ze losser van elkaar bewegen. Zo vormt de matras zich te allen tijde mooi naar je lichaam en kan je je ongegeneerd omdraaien, zonder dat je partner meebeweegt. Dankzij de drukverdeler en verschillende comfortzones krijgt je lichaam trouwens overal de juiste ondersteuning.

Slaapprofiel

Standaard SLAAP-DNA®

De BS1-boxspring is niet op maat van je SLAAP-DNA®, maar beschikt wel over een vooringesteld basisprofiel dat hoofd, schouders, heupen en benen een ergonomische ondersteuning biedt. Het basisprofiel zorgt voor een aantrekkelijke prijs in het Ergosleep®-gamma. 

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste boxspring

Synchro 2
elektrisch verstelbaar met 2 motoren

Comfort Lift
boxspring in de hoogte verstelbaar

 

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust.

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een boxspring met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Comfort Lift (incl. zorgpakket)

De moderne hoog-laagbedden lijken in de verste verte niet meer op de ouderwetse ziekenhuisbedden of seniorenbedden van weleer. Integendeel. De hoog-laagbedden die je bij Sleeplife® vindt zien er bijna net hetzelfde uit als een gewone boxspring. Alleen zijn ze hoger én kan je ze vaak in de hoogte verstellen. Een tikkeltje luxueuzer dus. Ideaal als je houdt van extra gemak, maar ook geschikt voor hulpbehoevenden. Bij deze uitvoering is namelijk een zorgpakket met zorgondersteunende accessoires beschikbaar. 

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Delen

1-delig / duo (incl. koppelpoten)

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Ergosleep®-boxspring? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Opties

 • ledverlichting
 • matrasbeugels

 

Ledverlichting

Lees je graag een boek voor het slapengaan? De zachte ledverlichting bezorgt je uren leesplezier zonder dat je partner er last van heeft. 

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je lattenbodem bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats. Zelfs als je voor een elektrisch verstelbare bedbodem kiest. 

Andere

 • vervaardigd uit hoogwaardig en sterk vurenhout
 • spiegelbekleding met elastische antislip-dubbeldoek

Het lijken details, maar ze dragen bij aan de exclusieve kwaliteit van alle Ergosleep®-boxsprings. 

Configureer je eigen Ergosleep®-boxspring BS1

Niet alleen je lichaam is uniek, ook je smaak. Daarom biedt Ergosleep® je de keuze uit tal van afwerkingen. Naast de grote waaier aan stoffen en kleuren kan je ook de dikte, vorm en afwerking van je hoofd- en voetbord kiezen. Je kan zelfs je matras meestofferen en je poten kiezen. Zo maak je jouw Ergosleep®-bedcombinatie nog persoonlijker. Configureer je bed zoals jij dat wil. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Doe je ding. En creëer zo jouw droomwereld. 

Stel zelf je Ergosleep®-bed samen met de 3D-configurator

Ergosleep Premium upgrade

Geef je Ergosleep®-bed een Premium upgrade

en slaap zonder compromissen

Premium bestaat uit unieke, speciaal voor jou geselecteerde Ergosleep®-combinaties, die maximale ergonomie combineren met de meest luxueuze afwerking.

Geïntegreerde nachttafels, led-verlichting, stopcontacten of een andere luxueuze extra? Geef jouw droombed gerust de upgrade die je wenst.

zoek je een matras

Sta ook even stil bij je matras

Is je boxspring aan je persoonlijke verlangens aangepast? Sta dan ook even stil bij je matras. Pas als matras en matrasdrager goed samenwerken, wordt je lichaam perfect ondersteund. En dat voel je. Je slaapt ontspannen en wordt uitgerust wakker. Zonder nek-, rug- of hoofdpijn. Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen. In tal van formaten en hardheden. 

Waarom Ergosleep®?

Ergosleep® stelt je bed met digitale perfectie af op maat van je lichaam, je SLAAP-DNA®. Het bed dat op basis van je slaapprofiel geselecteerd wordt, verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder.
op en top belgisch

Kwalitatief

100% Belgisch, van concept tot eindafwerking

wetenschappelijk onderbouwd en getest

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk 
onderbouwd en getest

97,6% klantentevredenheid

Effectief

97,6% tevreden klanten. En jij bent de volgende happy customer.

Boxspring Ergosleep® BS1 kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 22 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.