Sleeplife® opent een nieuwe winkel in Geel

Fantastisch Sleeplife®-nieuws! Voortaan kun je ook in Geel terecht voor professioneel slaapdvies en een voelbaar betere nachtrust.

In deze gloednieuwe slaapwinkel gaan we samen met jou op zoek naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras, beschermer en het ideale hoofdkussen, dekbed of bedtextiel. Breng ons dus zeker een bezoekje als je elke nacht zalig wil slapen. We verwelkomen je graag!

Profiteer van uitzonderlijke acties en kortingen

Op zoek naar een zalige nachtrust? Wacht dan zeker niet om Sleeplife® Geel te bezoeken, want we openen meteen met uitzonderlijke acties en kortingen. Kom langs en maak op een ongedwongen manier kennis met ons ruime aanbod slaapoplossingen.

Natuurlijk kan je rekenen op het advies van onze slaapexperts bij het vinden van het slaapsysteem dat het best bij je past. Mét extra korting. Benieuwd wat we allemaal voor je in petto hebben?

Van plan om langs te komen?

Breng ons op de hoogte van je komst en maak een afspraak. Dan maken onze slaapadviseurs voldoende tijd vrij om je te adviseren. Uiteraard ben je ook zonder seintje meer dan welkom. We kijken alvast uit naar je komst!