De medische staf van de Rode Duivels kiest opnieuw voor Ergosleep®

Rode Duivels Ergosleep®

Optimale nachtrust voor elke speler dankzij hun persoonlijk SLAAP-DNA®

Een goede nachtrust is cruciaal voor elke sporter. Zeker wanneer de inzet zo hoog is als tijdens het komende WK voetbal, wil de medische staf van de Rode Duivels niets aan het toeval overlaten. Daarom kiest het voor zijn spelers voor de op maat gemaakte bedden van Ergosleep®, waarvan Sleeplife® exclusieve verdeler in Vlaanderen is.

Net zoals tijdens het EK van 2021 werd van elke speler het unieke SLAAP-DNA® opgemeten. Vervolgens stelde Ergosleep® elk bed volledig af op basis van het persoonlijke slaapprofiel.

Rode Duivels ploeg

Dé basis voor goede prestaties

In een professionele omgeving als die van de Rode Duivels is de medische omkadering van topniveau. Het besef dat een goede nachtrust cruciaal is voor de prestaties op het veld, leeft er dan ook ten volle.

Zeker tijdens een langdurend tornooi is recuperatie enorm belangrijk. Door te slapen op gepersonaliseerde Ergosleep®-bedden wordt er niets aan het toeval overgelaten en zullen de spelers in staat zijn om wedstrijd na wedstrijd op topniveau te blijven presteren.

Slapen op maat

Slapen op maat

Alle Duivels werden digitaal opgemeten in de Ergosleep®-belevingsstudio - die je in Vlaanderen exclusief bij Sleeplife® vindt - om zo hun unieke SLAAP-DNA® te berekenen. Deze gegevens, die rekening houden met gewicht, lichaamsbouw en favoriete slaaphouding, worden vertaald naar een uniek bed, volledig op maat van elke Rode Duivel.
 

Sleeplife® is exclusieve verdeler van de bedden van de Rode Duivels

Waar die Duivelse bedden dan wel verkrijgbaar zijn? Exclusief bij Sleeplife®! Met onze 21 beddenwinkels in Vlaanderen is Sleeplife® namelijk exclusieve verdeler van Ergosleep®. Wil jij slapen zoals de Rode Duivels? Kom dan gerust langs of maak een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan meten we jouw SLAAP-DNA® in onze Ergosleep®-belevingsstudio en stemmen je bedbodem en matras daarop af.