Sleeplife® lanceert de campagne 'voelbaar beter slapen'

We dromen allemaal van een zalige nachtrust. Toch verloopt de zoektocht naar de perfecte lattenbodem, boxspring of matras vaak moeizaam. Met de nieuwe baseline ‘voelbaar beter slapen’ willen we iedereen aan den lijve laten ondervinden hoe goed het voelt om te slapen in een bed dat volledig op je behoeften is afgestemd.

Iedereen verdient namelijk een bed dat bij hem of haar past. Een bed waar je zoveel van houdt dat je het bij het thuiskomen ’s avonds meteen zou willen omhelzen. Dat is exact wat wij willen bereiken.

Sleeplife® Voelbaar beter slapen
Sleeplife® review klanten

Het gevoel van onze klanten

Al meer dan 35 jaar maken onze slaapexperts het verschil met persoonlijk slaapadvies. Tienduizenden tevreden slapers later schakelen we nu nog een versnelling hoger. Daarvoor gingen we bij onze klanten te rade met een eenvoudige vraag: waarom kozen jullie voor Sleeplife®?

Ze vertelden bijna allemaal hetzelfde: dat ze direct het verschil voelden en merkelijk beter sliepen. Wij vinden dat iedereen dat gevoel van beter slapen verdient. Vandaar ook onze nieuwe baseline: voelbaar beter slapen. Een belofte die we echt kunnen waarmaken.

Sleeplife® campagne

Tijd om voor een goed bed te kiezen

Via een humoristische radiocampagne (met de bekende stemmen van Koen Van Impe en Rik Verheye) roept Sleeplife® op om eindelijk eens voor een goed bed te kiezen. De aandachtige luisteraar herkent ook het wereldberoemde deuntje van ‘Streetlife’ van Randy Crawford – voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Sleeplife®’.

En wie binnenkort de krant openslaat of zich in het straatbeeld begeeft, zal niet naast ons nieuwe campagnebeeld kunnen kijken. De gelukzalige slaapster die haar bed rechtstaand omhelst, is de visuele vertaling van onze baseline: het gelukzalig gevoel van goed slapen. Het gevoel dat je zoveel van je bed houdt dat je het bij het thuiskomen ’s avonds meteen zou willen omhelzen. Dat is precies waar Sleeplife® voor staat.

Wil jij ook voelbaar beter slapen?

Zet de eerste stap, maak een afspraak bij de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan voorzien onze slaapexperts zeker voldoende tijd om je uitgebreid bij te staan. Uiteraard ben je ook zonder seintje meer dan welkom.