Tijdens het eerste seizoen van In Bed Met op Ment TV kroop Amaryllis Temmerman met BV's in een Sleeplife®-bed voor een gezellige babbel onder de lakens. Heb je een aflevering gemist of wil je eentje graag herbekijken? Geen probleem, je kan ze hier allemaal herbekijken.

PS ook in het tweede seizoen dit najaar nestelen Amaryllis en haar gasten zich opnieuw in een Sleeplife®-slaapoplossing. Zeker kijken dus!

Aflevering 1 - Lindsay

Tijdens de eerste aflevering hebben Amaryllis en Lindsay een openhartig gesprek over onder andere kinderdromen en de liefde, maar ook ochtend-, avond- en slaaprituelen!

Aflevering 2 - Bob Savenberg

In aflevering 2 praat Amaryllis met zanger/drummer Bob Savenberg, oprichter van Clouseau. Als moeilijke slaper geeft hij inkijk in zijn slaapritme en wat hij ondernam om zijn slaapmoeilijkheden te verhelpen.

Aflevering 3 - Pat Krimson & Loredana

Geen duo deze keer, maar een trio tijdens aflevering 3! 2 Fabiola-koppel Pat Krimson en Loredana blikken terug op hun kindertijd, praten over hun nieuwe single, maar delen ook  alle 'geheimen' van hun slaapkamer.

Aflevering 4 - Pieter Van Keymeulen

Pieter Van Keymeulen is de vierde BV die met Amaryllis in ons Sleeplife®-bed duikt! Hij vertelt open over zijn jeugd, carrière, coming out én slaap. Doordat hij een lichte slaper is en moeilijk in slaap kan vallen, deed hij beroep op een slaaptherapeut.

Aflevering 5 - Koen Crucke

Ben je nieuwsgierig naar de bedgeheimen van Koen Crucke? Je komt het allemaal te weten tijdens de vijfde, en laatste, aflevering van het eerste seizoen In Bed Met.

Boxspring op maat

Ook slapen in een boxspring?

Boxsprings ogen niet alleen mooi, ze zijn ook heerlijk om in te slapen. Tenminste: als ze kwalitatief zijn en passen bij jouw persoonlijke slaapbehoeftes en -voorkeuren. Onze Sleeplife®-slaapadviseurs geven je graag slaapadvies op maat.

Wil je graag professioneel slaapadvies op maat? Breng ons op de hoogte van je komst!