SNURK dekbedovertrekken

snurk dekbedovertrekken kopen

Ben je op zoek naar een specialist van SNURK-dekbedovertrekken? Dan zit je goed, want Sleeplife® is officiële verdeler van het SNURK-beddengoed in België. Kies je favoriete SNURK-dekbedovertrek in onze online shop of kom gewoon eens langs in één van onze 21 winkels om ons volledige aanbod te ontdekken!

snurk dekbedovertrekken bestsellers

Ontdek onze SNURK-bestsellers

Op zoek naar een 1-persoonsdekbedovertrek of 2-persoonsdekbedovertrek? Alle SNURK-dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar voor zowel 1 als 2 personen! Ontdek alvast enkele van onze bestsellers:

snurk dekbedovertrekken prints

SNURK: realistische prints & creatieve dekbedovertrek-prints

SNURK, dat betekent dekbedovertrekken met levensechte prints. Voor 1-persoonsbedden en 2-persoonsbedden. Ze zijn beschikbaar in verschillende thema’s en brengen kinderdromen helemaal tot leven. Denk maar aan dierendessins zoals dino’smaar ook beroepen zoals brandweerman, astronaut en ballerinaOm helemaal weg te dromen!

officiële snurk verdeler

De design dekbedovertrekken van SNURK

SNURK is een Nederlands merk van design dekbedovertrekken en kledij, opgericht door ontwerpers Peggy van Neer en Erik van Loo. Hun originele foto-ontwerpen worden in Portugal geprint op kwalitatief & biologisch katoen. SNURK maakt naast vrolijk beddengoed ook superleuke kledingstukken, allemaal voorzien van levensechte prints.

Sleeplife® is één van de 2.000 officiële winkels waar het SNURK-beddengoed te koop is. Bovendien kan je zowel online als in één van onze 21 winkels jouw SNURK-product naar wens kopen. Waar wacht je nog op?

snurk dekbedovertrekken alle leeftijden

Dekbedovertrekken voor alle leeftijden

De leuke, grappige en creatieve design dekbedovertrekken zijn er niet alleen voor kinderen. Het SNURK-beddengoed is er voor zowel kinderen als volwassenen. Kies dus zowel uit kinderovertrekken als eenpersoons- en tweepersoonsdekbedovertrekken. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, waaronder 140x220, 200x220, 240x220 en 260x220.

Benieuwd naar ons volledige SNURK-assortiment? Kom gerust langs in 1 van onze 21 Sleeplife®-winkels. We maken je graag wegwijs in ons aanbod.

Waarom kiezen voor SNURK?

SNURK: kortingen, sales en outlet

Een SNURK-dekbedovertrek aan een extra voordelige prijs? Bij Sleeplife® vind je regelmatig acties en kortingen op beddengoed. Kom dus zeker regelmatig terug op onze website voor een overzicht van de laatste promo’s & aanbiedingen op allerlei slaapcomfort. Wil je geen enkele Sleeplife®-aanbieding missen? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en mis geen enkele aanbieding