Sleeplife® ondernemers

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Ondertussen telt Sleeplife® al 22 beddenwinkels en groeiden we in een sneltempo uit tot een toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen. In 2019 & 2022 werd Sleeplife® verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen.

Maak deel uit van ons succesverhaal

Onze missie: de slaapkwaliteit van onze klanten verbeteren dankzij een onderbouwd slaapsysteem op maat. Een slaapoplossing die volledig voldoet aan iemands unieke slaapbehoeften. Eentje waarin het lichaam helemaal kan recupereren door de juiste ondersteuning. Kortom, streven naar een bijzonder persoonlijke nachtrust.

Daarvoor gaan we steeds op zoek naar kwaliteitsvolle en duurzame slaapoplossingen die we aanbieden in een professioneel en tegelijk persoonlijk kader. Sleeplife® is ook exclusief Ergosleep®-verdeler in Vlaanderen. Dé ergonomische slaapsystemen op basis van jouw unieke SLAAP-DNA®. Ondertussen zijn we marktleider in het ergonomisch slaapcomfort en we zijn nog steeds volop aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar entrepreneurs die deel willen uitmaken van ons verhaal.

Spreekt het jou aan om ook dé slaapexpert te worden in jouw regio? Droom jij ervan om mensen een goede nachtrust te bezorgen? Heb je een uitgebreid netwerk om te benutten in jouw streek? Dit is je kans. Stap mee in ons succesverhaal en word ondernemer bij Sleeplife®. Ook dankzij ons opgebouwde netwerk heb je trouwens een stapje voor. 

Klaar voor een nieuw slaapavontuur?

Neem contact met ons op via info@phenixretail.be. We verwelkomen je graag in de Sleeplife®-familie.