Boxspring Sleeplife® Deluxe

boxspring sleeplife deluxe kopen

Luxueus slapen zonder compromissen

De Deluxe-boxspring bevat het beste dat Sleeplife® te bieden heeft: maximale ergonomie van een Ergosleep®-boxspring (BS1, BS3 of BS4), royaal comfort en een prachtige afwerking. Het resultaat van pure ambacht en uitmuntend vakmanschap. Luxueus tot in de kleinste details. Ga rustig liggen en geniet.

Wil je de boxspring Deluxe testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 21 beddenwinkels.

handmade in Belgium

De voordelen van de boxspring Sleeplife® Deluxe

  • royaal comfort
  • luxueus design
  • gezoneerd pocketinterieur
  • vervaardigd uit uiterst hoogwaardig en sterk vurenhout
  • handmade in Belgium
  • beschikbaar in vaste en elektrische uitvoering
handgemaakt bed

Beschikbare breedtes

70, 80, 90, 140, 160, 180

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxspring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed.

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte voor een boxspring. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Delen

1-delig / duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Verstelmogelijkheden

Fix
vlakke boxspring

Synchro 2
elektrische boxspring

Synchro 4
elektrische boxspring 4 motoren

Comfort Lift
boxspring in de hoogte verstelbaar

 

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust. Dankzij de pocketveren, aangepaste schouderzone en instelbare hardheid in de lendenzone ondersteunen onze vaste boxsprings je lichaam waar dat nodig is. 

Synchro 2 (elektrisch verstelbaar, 2 motoren)

Een boxspring met 2 motoren is elektrisch verstelbaar aan het rug- en benengedeelte. Je kan de bedbodem zodanig instellen dat je met je benen hoger ligt dan je hart. Ideaal als je last hebt van vermoeide benen of een blessure. 

Synchro 4 (elektrisch verstelbaar, 4 motoren)

Naast het verstelbare rug- en benengedeelte kan je ook de positie van je knieën elektrisch instellen. Door ze in een hoek van maximaal 90° te plaatsen (psoashouding), verminder je de druk op je ruggenwervels en tussenwervelschijven. Je rug wordt volledig ontlast en je spieren kunnen rustig ontspannen. Ook de hoofdsteun is elektrisch verstelbaar. Zo kies jij de perfecte hoek voor optimaal zitcomfort.

Comfort Lift (incl. zorgpakket)

De moderne hoog-laagbedden lijken in de verste verte niet meer op de ouderwetse ziekenhuisbedden of seniorenbedden van weleer. Integendeel. De hoog-laagbedden die je bij Sleeplife® vindt zien er bijna net hetzelfde uit als een gewone boxspring. Alleen zijn ze hoger én kan je ze vaak in de hoogte verstellen. Een tikkeltje luxueuzer dus. Ideaal als je houdt van extra gemak, maar ook geschikt voor hulpbehoevenden. Bij deze uitvoering is namelijk een zorgpakket met zorgondersteunende accessoires beschikbaar. 

Let wel: de elektrische verstelmogelijkheden zijn een aanrader wanneer je de benen of rug even wil ontspannen, niet om in deze houding te slapen.

Opties

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je boxspring bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats.

Maak je Deluxe-boxspring even uniek als jij bent

Omvergeblazen door het comfort van de Deluxe-boxspring? Blijf nog even overeind, want er is nog meer. Wist je dat je je boxspring zelf kan samenstellen? De kleur, de stof, het hoofd- of voetbord ... Zelfs de poten. Jij kiest. Wij helpen je graag. Mix, match en puzzel erop los. Meer dan 100 combinaties mogelijk. Doe je ding en maak van jouw bed een unicum. Laat je alvast inspireren door de mooiste uitvoeringen.   

Je matras kiezen

Combineer met je ideale matras

Je geniet pas van een optimale nachtrust als je bedbodem en je matras op elkaar zijn afgestemd. Bij Sleeplife® heb je de keuze uit meer dan 40 verschillende matrassen, in allerlei afmetingen en op maat van elk budget. Keuzestress? Niet nodig, want onze slaapexperts begeleiden je stap voor stap naar je ideale exemplaar. Neem alvast een kijkje naar de mogelijkheden en laat je inspireren.

​​​​​​​Waarom Sleeplife®?

De boxsprings van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en beddengoed voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een voelbaar betere nachtrust.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

van jouw behoeftes en budget

Boxspring Sleeplife® Deluxe kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 21 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag persoonlijk slaapadvies en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.