boxspring sleeplife deluxe kopen

Koninklijk slapen

in een luxueuze boxspring

Mag het iets meer zijn? Ontdek het gevoel van vorstelijke luxe en royaal comfort in de Deluxe-boxspring. Gemaakt van uiterst kwalitatieve houtsoorten. Afgewerkt volgens aloude tradities. Luxueus tot in de kleinste details. Het resultaat van pure ambacht en uitmuntend vakmanschap. 

Wil je de boxspring Deluxe testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 18 beddenwinkels.

handmade in Belgium

De voordelen van de boxspring Sleeplife® Deluxe

  • royaal comfort
  • luxueus design
  • gezoneerd pocketinterieur
  • vervaardigd uit uiterst hoogwaardig en sterk vurenhout
  • handmade in Belgium
  • beschikbaar in vaste uitvoering
handgemaakt bed

Beschikbare breedtes

70, 80, 90, 140, 160, 180

De meest populaire breedte voor een eenpersoonsboxspring is 90 cm. Een twijfelaar is doorgaans 140 cm breed. Voor een tweepersoonsboxspring is 180 cm de meest gekozen breedtemaat. Het is ook mogelijk om twee 1-persoonsbedden met elkaar te verbinden tot één 2-persoonsbed. 

Beschikbare lengtes

200, 210, 220

200 cm is de standaardlengte voor een boxspring. 210 en 220 cm is aangeraden als je nogal groot bent. Hoe weet je hoe lang je bed moet zijn? Reken 20 cm bij je grootte en dan weet je de minimumlengte voor je bed. Ben je dus 170 cm groot? Dan is een standaardbed van 200 cm voldoende. Ben je 187 cm dan heb je minstens een bed van 210 cm nodig.

Delen

1-delig / duo inclusief koppelpoten

Kiezen jij en je partner liever elk jullie eigen Sleeplife®-lattenbodem? Doe gerust. Dankzij speciale koppelpoten kan je van 2 eenpersoonsboxsprings 1 tweepersoonsbedbodem maken.

Verstelmogelijkheden

Fix
vaste boxspring

Fix (vast, niet-verstelbaar)

Een vaste boxspring is niet verstelbaar. Noch handmatig, noch elektrisch. Wees gerust, ook op onze vaste boxsprings geniet je van een fantastische nachtrust. 

Opties

Matrasbeugels

Dankzij speciale beugels die je aan het voeteinde en/of de zijkant van je boxspring bevestigt, blijft je matras altijd netjes op zijn plaats.

Maak je Deluxe-boxspring even uniek als jij bent

Omvergeblazen door het comfort van de Deluxe-boxspring? Blijf nog even overeind, want er is nog meer. Wist je dat je je boxspring zelf kan samenstellen? De kleur, de stof, het hoofd- of voetbord ... Zelfs de poten. Jij kiest. Wij helpen je graag. Mix, match en puzzel erop los. Meer dan 100 combinaties mogelijk. Doe je ding en maak van jouw bed een unicum. Laat je alvast inspireren door de mooiste uitvoeringen.   

Je matras kiezen

Combineer met je ideale matras

Je geniet pas van een optimale nachtrust als je bedbodem en je matras op elkaar zijn afgestemd. Bij Sleeplife® heb je de keuze uit meer dan 40 verschillende matrassen, in allerlei afmetingen en op maat van elk budget. Keuzestress? Niet nodig, want onze slaapexperts begeleiden je stap voor stap naar je ideale exemplaar. Neem alvast een kijkje naar de mogelijkheden en laat je inspireren.

​​​​​​​Waarom Sleeplife®?

De boxsprings van Sleeplife® garanderen een uiterst persoonlijke nachtrust. Met slaapcomfort en beddengoed voor elke behoefte en voor elk budget. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring, continu luisteren naar onze klanten en zorgvuldig selecteren van de beste materialen. Goed voor een slaapervaring op maat van jouw leven.
onderbouwd advies bedden

Onderbouwd advies

maakt kiezen makkelijk

ruime keuze bedden

Ruime keuze

aan unieke slaapoplossingen

bed op maat

Op maat

van jouw behoeftes en budget

Boxspring Sleeplife® Deluxe kopen?

Kom gerust eens langs in een van onze 18 beddenwinkels in Vlaanderen. We geven je graag slaapadvies op maat van jouw leven en stellen samen met jou je droombed samen. Tot ziens.