Onze slaapoplossingen gespot in ‘Huis Gemaakt’ op VTM?

Sleeplife® VTM Huis Gemaakt

Wie naar 'Huis Gemaakt' op VTM heeft gekeken, kon er uitgebreid kennismaken met onze slaapoplossingen. In dit programma nemen 6 jonge koppels het tegen elkaar op om in totaal 3 huizen te verbouwen. Een prachtige slaapkamer boordevol slaapcomfort kan natuurlijk niet ontbreken. En daar is maar 1 adres voor: Sleeplife®!

Elk koppel kreeg professioneel slaapadvies van onze experts, inclusief SLAAP-DNA®-meting in de Ergosleep®-belevingsstudio. Zo werd hun bed volledig ingesteld op hun slaapprofiel. Het koppel dat de wedstrijd wint, mag zijn droomhuis - inclusief Sleeplife®-slaapcomfort - houden. Benieuwd wie het wordt? Blijf dan vooral kijken naar Huis Gemaakt!

Sleeplife® Belevingsstudio

Waarom kozen de koppels voor een SLAAP-DNA®-bed?

Een bed dat afgestemd is op jouw lichaam vangt de drukverschillen van je lichaam op de matras op. Hierdoor krijgt het overal de juiste ondersteuning. Je lichaam wordt helemaal gedragen. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert van wat het overdag doet.
  • Aangezien je bed is afgestemd op je lichaamsprofiel vind je meteen de juiste slaaphouding.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om er weer volop tegenaan te gaan.
  • Omdat je er zo'n goede nachtrust hebt opzitten, ben je ook overdag minder vermoeid.
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®?

Laat het gratis meten bij Sleeplife®

Droom je, net als de koppels van Huis Gemaakt, van een bed op maat van jouw lichaam? Wij meten jouw slaapprofiel of SLAAP-DNA® en integreren het in je Ergosleep®-bedbodem en -matras. Zo ben je verzekerd van een zalige nachtrust. Kom snel langs in 1 van onze 18 winkels en laat het gratis meten in de Ergosleep®-belevingsstudio.

Een blik achter de schermen

De koppels uit Huis Gemaakt vonden de slaapoplossing op maat van hun leven in Sleeplife® Sint-Niklaas. Bekijk hier enkele sfeerbeelden.