Gezond slapen en gezond leven, dat blijft onze missie!

Voorzorgsmaatregelen corona

Gezond slapen betekent - meer dan ooit - gezond leven! Met die missie maken we al jarenlang het verschil, dag én nacht. De coronacrisis bracht ons nog dichter bij onze waarden. Jouw gezondheid is - en blijft - zoals altijd ons vertrekpunt. Om jouw winkelbeleving nog beter en nog veiliger te maken, nemen we zelfs enkele unieke voorzorgsmaatregelen.

Kom gerust met z’n tweeën slaapcomfort shoppen in alle rust en veiligheid. Onze slaapexperts begeleiden je graag met persoonlijk en professioneel advies.

Wat doen we om jouw winkelervaring nog veiliger te maken?

1 bezoeker per 20 m²

Sleeplife 1 bezoeker per 20m2

Om er zeker van te zijn dat er geen drukte ontstaat in onze winkels, staan we slechts 1 bezoeker toe per 20 m².  Met deze voorzorgsmaatregel gaan we dus nog iets verder dan wat er beslist werd door het overlegcomité (1 bezoeker per 10 m²), maar ieders veiligheid en gezondheid komt bij ons op de eerste plaats

Handhygiëne boven alles

Sleeplife handhygiëne

Hoewel we uiteraard elke vorm van fysiek contact vermijden, blijft het belangrijk om de handen regelmatig te wassen. Daarom zal er bij de ingang van elke Sleeplife®-winkel ontsmettende handgel aanwezig zijn. We willen je graag vragen om hiervan gebruik te maken vooraleer je de winkel binnen gaat. Uiteraard ontsmetten ook onze medewerkers regelmatig de handen, zodat mogelijke virussen geen kans krijgen.

Verwacht je binnenkort een levering van ons? Ook onze plaatsers ontsmetten na elk bezoek de handen. Safety first!
 

Wij houden 1,5 meter afstand

Social distancing

Social distancing: het is een begrip waar we allemaal mee vertrouwd zijn geraakt en ook wij blijven dus te allen tijde 1,5 meter afstand houden. Zowel ten opzichte van jou als ten opzichte van andere medewerkers. 

Ook bij levering van jouw slaapoplossing willen we deze afstand respecteren. Mogen we je dan ook vragen om bij de installatie niet in dezelfde kamer aanwezig te zijn? Zo kunnen onze plaatsers helemaal veilig werken.

Mondmaskers als teken van respect

Mondmasker Sleeplife®

Een mondmasker beschermt niet alleen jezelf, maar ook anderen tegen de verspreiding van virussen. Het is dan ook logisch dat onze medewerkers ermee uitgerust zijn. En we verwachten van jou hetzelfde.

Het dragen van een mondmasker is een teken van respect en een absolute must in situaties waarin de social distancing niet altijd evident is, bijvoorbeeld tijdens een winkelbezoek.

Ziektesymptomen? Blijf thuis!

Zieke werknemers blijven thuis

Onze slaapadviseurs en andere medewerkers blijven thuis van zodra ze ook maar enige vorm van ziektesymptomen vertonen. Denk maar aan hoesten, keelpijn of koorts. We willen niet het minste risico nemen om andere mensen te besmetten. Heb jij ook last van bepaalde ziekteverschijnselen? Dan willen we je vriendelijk vragen om niet naar onze winkel af te zakken. Ieders gezondheid komt immers op de eerste plaats.

Ook wanneer je een levering van ons verwacht, maar je je wat ziekjes voelt, vragen we om contact met ons op te nemen. Samen zullen we dan bekijken wat de beste oplossing voor jouw levering is.

Onze slaapadviseurs staan voor je klaar

Samen slaapcomfort shoppen?

Dat kan! Breng gerust een bezoek aan de Sleeplife®-winkel in je buurt of maak online een afspraak. We zorgen voor een veilige winkelbeveling.