Sleeplife® Aalst

beddenwinkel sleeplife aalst

Sleeplife® Aalst

Sleeplife® Aalst
Gentsesteenweg 329
9300 Aalst
België

Opening hours

maandag 13:00-18:00
dinsdag Gesloten
woensdag 9:30-12:30, 13:00-18:00
donderdag 9:30-12:30, 13:00-18:00
vrijdag 9:30-12:30, 13:00-18:00
zaterdag 9:30-18:00
zondag Gesloten
Teamfoto Sleeplife® beddenwinkel Aalst

Kom gerust langs in de Sleeplife® beddenwinkel in Aalst

In Sleeplife® Aalst begeleiden we je stap voor stap naar de best passende lattenbodem, boxspring, matras of beschermer. Het ideale kussen, dekbed of bedtextiel. Kortom, het meest persoonlijke slaapsysteem. Met slaapadvies dat écht persoonlijk is en waardoor we geen gewone beddenwinkel zijn, maar een ware slaapwinkel. 

Maak je afspraak bij Sleeplife® Aalst

Jouw slaapspecialist sinds 1934

Ontdek onze rijke geschiedenis

Sleeplife® Aalst

 

Meubelmagazijn Eronda

1934: oprichting houtverwerking atelier

De eerste stappen

Vier broers (Robert, Louis, Omer en Arthur Hanssens) starten samen een houtverwerking atelier op. Ze voeren reparaties uit, maken schrijnwerk en meubels. In 1937 openen Omer Hanssens en zijn echtgenote Martha De Rijck een meubelwinkel aan de Moorselbaan 125 in Aalst. In dezelfde periode opent Louis een winkel in Serskamp en Arthur een winkel in de Zandstraat te Erondegem, voor het atelier.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden Omer en Arthur gemobiliseerd. Robert gaat alleen verder in Erpe aan de Gentsesteenweg (De Ster). In 1948 bouwen Omer en Martha een winkel aan de hoek van de Bergemeersenstraat en de Moorselbaan 129.

Het meubelpark Aalst

1956: oprichting Meubelpark van Aalst

Evolutie naar slaapcomfort

In 1956 wordt de winkel in Serskamp gesloten. Louis en Marie baten de nieuw gebouwde winkel aan de Vijverstraat (nu Klein Parksken) in Aalst uit, onder de naam Meubelpark van Aalst.

In 1960 wordt er een winkel gebouwd aan de Moorselbaan 101 (Aalst) die wordt uitgebaat door Omer en Martha. Ze verkopen er klassieke meubelen, vooral van eigen productie uit de fabriek in Erondegem. Daarnaast worden er ook matrassen en bedbodems verhandeld (Renno, Windmar, Beka). Nadien komen ook Salflex en Wilzo erbij, gevolgd door de import van Auping-slaapsystemen.

In 1965 wordt er een winkel gebouwd aan de Moorselbaan 48 (eerst Salons Wilna, daarna Meubel Massivo), die wordt uitgebaat door Juliane Hanssens. De winkel aan Klein Parksken wordt vanaf 1970 uitgebaat door Willy en Gilberte Hanssens – Van Nuffel.

Woonidee Hanssens

1975: WOONIDEE - Hanssens

De naam Meubelpark van Aalst verandert in WOONIDEE – Hanssens. Het assortiment evolueert naar moderne meubels, salons en keukens. Je vindt er merken als Hülsta, Nolte Delbrueck, Schaeffer, Auping (Wilzo), Latexco, Perfecta, Tavo, Format Keukens, …

1991: de transformatie naar Sleepy

Onze start als slaapspecialist

Omschakeling en specialisatie naar slaapcomfort onder Sleepy – de enige échte slaapspecialist in Aalst (Vijverstraat 2/4).

2000: opening Sleepy® Dilbeek

De volgende generatie maakt zijn intrede: Wim en An Hanssens worden medezaakvoerders van Sleep I.D. bvba en openen een Sleepy-vestiging in Dilbeek.

Sleepy Aalst

2008: Sleepy® Aalst breidt uit

In 2008 breidt de winkel uit en verhuist naar een nieuwbouwcomplex op de Gentsesteenweg. De winkel aan het Klein Parksken sluit en wordt gebruikt als magazijn.

Sleeplife® Aalst

2016: de geboorte van Sleeplife®

Een revolutie in de slaapwereld

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Samen met 15 andere slaapwinkels bundelden we de krachten om een gloednieuw winkelconcept te creëren, met focus op persoonlijk slaapadvies en ergonomie. We werden een echte belevingswinkel, aangevuld met een digitaal verlengstuk.

Beste Winkelketen van België