Voordelige matrassen

Hét moment voor een nieuwe, voordelige matras

Is jouw matras nog in goede staat? Een belangrijke vraag die je je deze zomer best even stelt. Als je matras ouder is dan 10 jaar of kuilvorming vertoont, is het dringend tijd om aan een nieuw exemplaar te denken. Wacht je te lang, dan dreig je niet alleen slecht te slapen, je kan ook last krijgen van rug- of nekpijn.

Tijdens de Summer Deals kon je profiteren van uitzonderlijke kortingen op een selectie kwaliteitsmatrassen en toppers. Momenteel zijn er echter geen Summer Deals bij Sleeplife®. Je ideale matras nog niet gevonden of nood aan slaapadvies? Maak je afspraak of kom langs in 1 van onze 19 winkels. Onze slaapexperts staan voor je klaar. 

Harde of zachte matras

Harde of zachte matras?

Het is een vraag die onze slaapexperts vaak moeten beantwoorden. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig. Of jij beter voor een zachte of harde matras kiest, hangt namelijk af van je lichaamsgewicht, lichaamsbouw, slaaphouding en slaapvoorkeuren. Ook de kern van de matras is belangrijk om comfortabel te liggen. 

Benieuwd welke matras jij best kiest? Lees er alles over in ons volledige artikel!

Voordelen van een topdekmatras

De voordelen van een topdekmatras

  • maakt je eigen matras iets harder of zachter
  • extra ligcomfort
  • geen last meer van de scheiding tussen twee matrassen
  • makkelijk te keren en te luchten
  • langere levensduur van je matras

Vergeet je beschermer niet

Wil je de staat van je nieuwe matras graag zo lang mogelijk behouden? Dan is een degelijke matrasbeschermer een echte must. We hebben verschillende beschermers met specifieke eigenschappen om te voldoen aan jouw slaapbehoeften.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.