Voordelige boxsprings met matras

Voordelige boxsprings met matras

afgewerkt volgens jouw wens

Boxsprings ogen niet alleen mooi, ze liggen ook erg comfortabel. Als ze van goede kwaliteit zijn tenminste én als ze over een matras beschikken die bij je lichaam past. Je krijgt pas de juiste ondersteuning als je bedbodem en matras optimaal samenwerken.

Om je keuze te vergemakkelijken, stelden we enkele ergonomische boxspringcombinaties samen. Complete sets, dus boxspring met matras, hoofdbord en poten. Volledig samen te stellen volgens jouw wens. En het mooiste van al: tijdens de Summer Deals t.e.m. 31 juli profiteer je van uitzonderlijke korting! Neem alvast een kijkje naar onze selectie en kom langs in je favoriete Sleeplife®-winkel.

Korting op Functional boxspring

Stel je eigen Functional-boxspring samen

De Sleeplife® Functional boxspring zorgt voor een prima nachtrust. Meer moet dat niet zijn. Samen met de pocketverenmatras vormt dit dé basis voor een correcte lichaamsondersteuning. Want dankzij zijn vochtregulerend vermogen is deze matras ideaal als je veel zweet of snel warm hebt 's nachts.

* Beschikbaar in 160/180 x 200/210 cm

Korting op Comfort boxspring

Stel je eigen Comfort-boxspring samen

Met de Sleeplife® Comfort boxspring ben je verzekerd van vele jaren slaapgenot. Deze bedcombinatie kan je bovendien volledig personaliseren. Kies zelf je hoofdbord, poten, stof of lederlook. Ook de hardheid van de Comfort Pocket matras bepaal je volledig zelf. 

* Beschikbaar in 160/180 x 200/210 cm.

Vlakke Comfort-boxspring

Vlakke Comfort-boxspring

De vlakke Comfort-boxspring is niet verstelbaar, maar wees gerust: dankzij de gezoneerde pocketveren ben je verzekerd van een comfortabele nachtrust. De box is bovendien vervaardigd uit kwalitatief vurenhout.

Maak je afspraak

Elektrische Comfort-boxspring

Elektrische Comfort-boxspring

Heb je soms last van vermoeide benen? Kies voor de elektrisch verstelbare variant van de Comfort-boxspring en stel het rug- en benengedeelte in volgens jouw voorkeur. Comfort ten top! Wedden dat je nooit meer een ander bed wilt?

Maak je afspraak

Configureer je bed zoals jij dat wil

Slaapcomfort hoeft helemaal niet saai te zijn, integendeel. Kies zelf je hoofdbord en bedpoten en maak jouw boxspring helemaal persoonlijk. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapwereld.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.