Op zoek naar kortingen op een nieuw bed?

Als je solden wil scoren op bedden, dan zijn de maanden juli en januari het ideale moment om toe te slaan. Tijdens de soldenperiode geniet je namelijk van grote kortingen op bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

Solden gemist? Niet getreurd: ook buiten de soldenperiode vind je bedden tegen interessante prijzen! Neem alvast een kijkje tussen onze toonzaalmodellen. Je profiteert van grote kortingen!

solden op bedden

Het volledige jaar bedden voor de scherpste prijs

  • bed kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige beddenpecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Solden op boxsprings en lattenbodems

solden op boxsprings

Solden op boxsprings

De aankoop van een bed of boxspring is een belangrijke investering. Ook buiten de soldenperiode loont het de moeite om de aankoop van een boxspringcombinatie te overwegen. Je kan namelijk het hele jaar door profiteren van interessante prijzen. Sleeplife® boxsprings passen optimaal bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. 

Bekijk onze boxsprings

solden op lattenbodems

Solden op lattenbodems

Ben je op zoek naar kortingen op lattenbodems? Ook buiten de soldenperiode vind je bij Sleeplife® lattenbodems en bedden die passen bij elk budget en bij elk lichaam. Keuze tussen Ergosleep® en Sleeplife®. Handverstelbaar of elektrisch. Benieuwd naar ons aanbod?

Ontdek onze lattenbodems

Op zoek naar een zalige nachtrust? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Solden op eenpersoons- en tweepersoonsbedden

solden op eenpersoonsbedden

Solden op eenpersoonsbedden

Op zoek naar kortingen op een eenpersoonsbed? Bij Sleeplife® vind je verschillende eenpersoonsbedden voor de beste prijzen. Ook buiten de solden. Telkens in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoonsboxspring, een eenpersoonlattenbodem, seniorenbed op comforthoogte, logeerbed of een kinderbed. Voor alle soorten 1-persoonsbedden, -boxsprings en -lattenbodems zit je bij ons goed. Reken altijd op een correcte prijs.

solden op tweepersoonsbedden

Solden op tweepersoonsbedden

Wil je een tweepersoonsbed kopen? Tijdens de solden vond je tweepersoonsboxsprings en -lattenbodems voor mooie kortingen. Maar ook buiten de soldenperiode hanteren wij altijd correcte prijzen. Bij Sleeplife® vind je tal van tweepersoonsbedden in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. Zelfs al heb je andere voorkeuren dan je partner vind je zeker een tweepersoonsbed dat bij je past. Voor alle soorten 2-persoonsbedden en -matrassen zit je bij ons goed.

Solden op bedden gemist?

Ontdek onze toonzaalmodellen!

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande bedden in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuw bed. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife beddenwinkel bij jou in de buurt om een bed op de kop te tikken! 
toonzaalmodellen bedden