Ben je op zoek naar kortingen op matrassen?

Wil je een nieuwe matras kopen? Dan zijn de maanden januari en juli de ideale periode voor je. Solden gemist? Niet getreurd: het hele jaar door geniet je van interessante prijzen op matrassen, maar ook bedden, lattenbodems, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken... Benieuwd naar jouw ideale matras?

solden op matrassen

Het volledige jaar matrassen tegen de scherpste prijs

  • matras kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 matrassenwinkels in Vlaanderen

Op zoek naar jouw ideale matras? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Matrassen voor verlaagde prijzen en in alle afmetingen

Bij Sleeplife® vind je meer dan 40 verschillende matrassen voor verschillende prijzen en afmetingen. Van latexmatrassen over pocketveren matrassen tot koudschuimmatrassen. Elk met hun unieke eigenschappen! Wil je de levensduur van je matras verhogen? Dan heb je baat bij een matrasbeschermer.

Solden op matrassen gemist?

Ontdek onze toonzaalmodellen!

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande matrassen in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe matras. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife beddenwinkel bij jou in de buurt om een matras op de kop te tikken.
toonzaalmodellen matrassen