Ben je op zoek naar kortingen op hoofdkussens?

Als je op zoek bent naar een nieuw hoofdkussen met korting zijn de maanden januari en juli een interessante periode voor je. Solden gemist? Niet getreurd: het hele jaar door geniet je van interessante prijzen op kussens, maar ook op bedden, lattenbodems, boxsprings, matrassen, dekbedden, dekbedovertrekken... Benieuwd naar jouw ideale hoofdkussen?

solden op hoofdkussens

Het volledige jaar hoofdkussens voor de scherpste prijs

  • slaapcomfort en slaapmode met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige slaapspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 beddenwinkels in Vlaanderen

Op zoek naar jouw ideale hoofdkussen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Wil jij een hoofdkussen kopen in de solden?

Onze slaapadviseurs gaan samen met jou op zoek naar het hoofdkussen dat optimaal bij je past. Zowel tijdens als buiten de solden. Vind een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt en maak een afspraak. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

hoofdkussen tegen nekklachten

Solden op hoofdkussens tegen nekklachten

Bezorgt je kussen je nekpijn? Wacht niet tot het solden zijn om een nieuw hoofdkussen te kopen. Geef je lichaam en je nek de zorg die ze verdienen. TIjdens je slaap is het namelijk heel belangrijk dat je nek goed ondersteund wordt. Pijn in de rug of nek is vaak het gevolg van een verkeerde slaaphouding. Een neksteunkussen geeft extra ondersteuning aan je hoofd, bovenste rug- en nekwervels. Het voorkomt dat je ongemerkt een houding aanneemt die pijnklachten veroorzaakt. Dankzij een ergonomisch kussen kan je hals 's nachts maximaal ontspannen. Je wordt wakker met een uitgeslapen gevoel, zonder nekpijn. 

materialen hoofdkussens

Solden op kussens uit diverse materialen

Jouw ideale kussen uitkiezen, is erg persoonlijk. Slaap je op je rug, zij of op je buik? Heb je nekpijn? Ben je allergisch aan huisstofmijt of heb je snel warm? En welke vulling geeft je een comfortabel gevoel? Latex, traagschuim (visco) of synthetische vulling? Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat je makkelijk kan wassen? Bij Sleeplife® houden we rekening met de kleinste details. Ook buiten de solden vinden we samen een hoofdkussen dat optimaal bij je past. Eentje dat je hoofd, bovenste rug- en nekwervels perfect ondersteunt én aangepast is aan jouw lichamelijke kenmerken en slaaphouding. Je lighouding in combinatie met de hardheid van je matras zijn bepalend voor de juiste keuze. Zo word je uitgerust en pijnloos wakker. Klaar voor een nieuwe dag.

Solden op hoofdkussens gemist?

Ook tijdens het jaar geniet je bij Sleeplife® wel eens van een tijdelijke aanbieding of dagaanbieding. Zo zijn er in het voorjaar en najaar vaak promoties op kussenslopen en kussenbeschermers. Wil je op de hoogte blijven van onze deals, kortingen of acties? Houd onze website zeker in het oog. Of kom langs in de winkel in je buurt.
solden toonzaalmodellen hoofdkussens