Ben je op zoek naar kortingen op boxsprings?

Wil je een boxspring kopen tegen een soldenprijsje? Dan zijn de maanden juli en januari een interessante periode voor je. Solden gemist? Niet getreurd: ook buiten de soldenperiode profiteer je van interessante prijzen op bedden, lattenbodems, boxsprings, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

De aankoop van een bed of boxspring is een belangrijke investering. Laat je dan ook adviseren door onze ervaren slaapexperts. De lattenbodems en boxsprings van Ergosleep® en Sleeplife® passen optimaal bij je voorkeuren, behoeften en je vooropgestelde budget. Van de pure essentie tot koninklijke luxe. Van handverstelbaar tot elektrisch. Van eenpersoons- tot tweepersoonsboxsprings. 

solden op boxspring

Het volledige jaar boxsprings voor de scherpste prijs

  • boxspring kiezen met gratis advies dat écht persoonlijk is
  • zelfstandige boxspringspecialisten met grote betrokkenheid
  • met 30 jaar ervaring kan je op ons vertrouwen
  • altijd dichtbij dankzij één van de 19 boxspringwinkels in Vlaanderen

 

Op zoek naar een boxspring? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Wil je een boxspring met accessoires kopen?

Of je nu een boxspring koopt voor jezelf of voor je partner, bij Sleeplife® ben je aan het goede adres. Naast ons uitgebreid advies kan je zelf je eenpersoons- of tweepersoonsboxspring samenstellen. Je kiest zelf de afmetingen, het type matras, de vering én de afwerking. Welke bekleding wil je voor boxspring en welke kleur kies je? Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapkamer. 

Onze slaapadviseurs gaan samen met jou op zoek naar het boxspringbed dat optimaal bij je past. Ook buiten de solden. Vind een Sleeplife®-beddenwinkel bij jou in de buurt en maak je afspraak. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 19 beddenwinkels.

Solden op verstelbare boxsprings

solden op elektrische boxsprings

Solden op elektrische boxsprings

Sleeplife® heeft een ruime collectie elektrische boxsprings. Buiten de solden zijn er ook tussentijdse acties en promoties. Onze elektrische boxsprings stel je geheel naar wens samen. Kies een maat, stofsoort, kleur, matras, topdekmatras en poten. Afgestemd op jouw wensen én slaapkamer. Met een afstandsbediening bedien je makkelijk je elektrisch verstelbare boxspring. Hiermee verstel je het hoofd- en voeteneinde afzonderlijk van elkaar. Bij tweepersoons boxsprings verstel je beide bedhelften afzonderlijk van elkaar.

solden op elektrische boxsprings

Solden op handverstelbare boxsprings

Wil je het gemak van een manueel verstelbare boxspring ervaren? Ook buiten de solden? Houd dan zeker onze actiefolders en onze website in het oog. Zowel tijdens de solden als tijdens het jaar kan je mooie aankopen doen. Met een bodem die je met de hand kan verstellen, kan je zelf het hoofd- of voeteneinde omhoogbrengen. Zo kan je lekker met de benen omhoog liggen of zittend in bed lezen of tv-kijken.

Solden op eenpersoons- en tweepersoonsboxsprings

solden op eenpersoonsboxsprings

Solden op eenpersoonsboxsprings

Of je nu met een partner of alleen slaapt, een boxspring is altijd een goede aankoop. Zowel tijdens als na de solden. Een boxspring biedt de ideale ondersteuning tijdens de nacht. Bij Sleeplife® geniet je van een ruim assortiment eenpersoons boxsprings. In verschillende stijlen, kleuren, uitvoeringen en afmetingen. Ergosleep® of Sleeplife®? Met of zonder gestoffeerde matras? Elektrisch of vlak? Aan jou de keuze.

solden op tweepersoonsboxsprings

Solden op tweepersoonsboxsprings

Wanneer je samen wil genieten, leiden we je graag rond in ons ruime gamma 2-persoonsboxsprings. Je treft zowel elektrische als handverstelbare boxsprings. Altijd van de hoogste kwaliteit en voor de scherpste prijs. Ook buiten de solden. Net als een 1-persoonsboxspring kan je ook je tweepersoonsbed zelf samenstellen. Keuze tussen verschillende stijlen, kleuren, afmetingen en uitvoeringen. De populaire formaten in ons assortiment zijn boxspring 120x200, boxspring 140x200 en boxspring 180x200 cm.

Solden op boxsprings gemist?

Ontdek onze toonzaalmodellen!

Van tijd tot tijd vernieuwen we onze showrooms. Dan moeten de bestaande boxsprings in onze winkels zo snel mogelijk de deur uit. En da’s voor iedereen voordelig. Wij winnen plaats in onze showroom. Jij wint een stevige besparing op de aankoop van een nieuwe boxspring. Neem een kijkje bij onze toonzaalmodellen met kortingen tot wel 50% of loop zeker eens langs bij een Sleeplife beddenwinkel bij jou in de buurt om een boxspring op de kop te tikken.
solden toonzaalmodellen boxsprings