In de belevingsstudio van Ergosleep® ervaar je zelf het belang van een correcte ondersteuning. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Laat Ergosleep® je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt. Relax en geniet!

Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Kom gerust langs in één van onze 20 beddenwinkels. Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.

Klaar voor een unieke ervaring in de Ergosleep® Belevingsstudio?

Voor we je laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op jouw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met je persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (o.a. je favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op je lichaam afgestemd.

2. Ga rustig liggen

Tijd voor de échte beleving. Je gaat ‘in bed’, zoals elke avond. Hoewel dit niet jouw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl je neerligt, kom je meer te weten over het belang van een goede nachtrust.

3. Digitale meting van je SLAAP-DNA®

Terwijl je ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen automatisch uitgevoerd en wordt je persoonlijk slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met je verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust van houding.

Ook de Rode Duivels lagen in de Belevingsstudio van Ergosleep®

Tijdens het WK in Rusland sliepen ze namelijk op hun gepersonaliseerde Ergosleep® Bed. Een uitgerust lichaam presteert nu eenmaal beter. Daarvoor liet elke speler zijn persoonlijk SLAAP-DNA® meten in de Belevingsstudio van Ergosleep®. Wil jij net als de Rode Duivels slapen? Laat ook jouw SLAAP-DNA® meten in Sleeplife®-winkel in jouw buurt. En slaap binnenkort in jouw gepersonaliseerde Ergosleep® Bed.

rode duivels ergosleep

4. Een overweldigende ervaring

Nu het bed je ‘kent’, laten we je écht voelen wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ bed en een op je lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. Je wordt volledig gedragen. Terwijl je ontspant, word je vanzelf helemaal zen.

5. De finishing touch

Als je de Ergosleep® Belevingsstudio verlaat, stopt de beleving niet. Je krijgt van ons een document met daarop je SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan stellen we samen met jou je bed samen: een lattenbodem of een boxspring, een matras, een hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van je bed kan je naar eigen smaak afstemmen. Keuze uit een waaier aan hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan je je bed, van binnen én van buiten, helemaal naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen.

ergosleep belevingsstudio

Waarom kiezen voor Ergosleep®?

Ergosleep®-boxsprings en -lattenbodems zijn er in tal van formaten en met verschillende verstelmogelijkheden. Elektrisch of handmatig. De vooruitstrevende lattenbodems onderscheiden zich iets meer wat betreft functionaliteit, terwijl de luxueuze boxsprings een streling zijn voor het oog. Maar allebei met evenveel respect voor je SLAAP-DNA®.

Naast bedbodems tref je ook een uitgebreid gamma Ergosleep®-matrassen. Latex, pocketveren of koudschuim? Eenpersoons- of tweerpersoons? Bij Sleeplife® adviseren en begeleiden we je naar jouw perfecte Ergosleep®-matras.
voordelen ergosleep

Ervaren

+30 jaar dé specialist in ergonomische slaapsystemen

voordelen ergosleep

Kwalitatief

100% Belgisch. Van concept tot eindafwerking. 

waarom ergosleep

Betrouwbaar

Medisch wetenschappelijk
onderbouwd en getest

waarom ergosleep

Uniek

Even uniek als jij. En daarom wereldwijd gepatenteerd. 

waarom ergosleep

Aanpasbaar

Evolueert mee met je veranderende lichaam doorheen de tijd

voordelen ergosleep

Effectief

97,6% van de klanten is tevreden. Jij binnenkort ook.

ergosleep boxspring

Het summum van ergonomie

Ergosleep® Boxspring BS4

De boxspring Ergosleep® BS4 wordt over de hele lengte ingesteld op maat van je lichaam. Van hoofd tot benen. Van kop tot teen. Dankzij de 4 hoogteposites evolueert je boxspring mee met je lichaamsprofiel of SLAAP-DNA®. De instelzones zijn discreet verborgen achter de gestoffeerde rand van de boxspring, maar blijven te allen tijde goed bereikbaar. Hét bewijs dat ergonomie en design perfect samengaan.