SLAAP-DNA® Actiedagen
SLAAP-DNA® Actiedagen bij Sleeplife®

Profiteer van unieke acties

en ontdek het bed op maat van jouw lichaam

Op zoek naar een zalige nachtrust? Tijdens de SLAAP-DNA® Actiedagen t.e.m. 8 mei doe je tot € 1.000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties en krijg je 10% korting op je nieuwe Ergosleep®-matras. Bovenop een gratis SLAAP-DNA®-meting in onze Ergosleep®-belevingsstudio! In België kennen trouwens al 500.000 mensen hun SLAAP-DNA®. Waar wacht jij nog op?

Kom je binnenkort langs in 1 van onze 18 winkels, alleen of met z'n tweeën? Maak een afspraak, dan voorzien we zeker voldoende tijd om je uitgebreid te adviseren.

Wat is SLAAP-DNA®?

Wat is SLAAP-DNA® precies?

Je SLAAP-DNA® of slaapprofiel vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem: een uiterst gepersonaliseerde bedoplossing, helemaal op maat van jouw lichaam. Want slapen in een bed dat niet aan jouw behoeftes voldoet, is als stappen met de schoenen van een ander. Door jouw SLAAP-DNA® te meten en te integreren in je Ergosleep®-bedbodem ben je verzekerd van een zalige nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam. Zo word je uitgerust en zonder rugpijn wakker.

Gratis SLAAP-DNA®-meting

Gratis SLAAP-DNA®-meting in de Ergosleep®-belevingsstudio

Droom je van een bed op maat van jouw lichaam? Alles begint met de meting van jouw slaapprofiel. Kom tijdens de actieperiode langs in 1 van onze 18 winkels en laat jouw SLAAP-DNA® gratis meten in onze Ergosleep®-belevingsstudio.

Ontdek jouw SLAAP-DNA®

korting op Ergosleep®-bedcombinaties

Tot € 1.000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Een bed op maat van jouw lichaam was nog nooit zo dichtbij. Nog t.e.m. 8 mei doe je tot € 1.000 voordeel op een selectie Ergosleep®-bedcombinaties. Je kan zowel lattenbodems als boxsprings inclusief matras kopen, helemaal afgestemd op jouw SLAAP-DNA®. Benieuwd welke bedcombinaties we voor je in petto hebben?

Ontdek je ideale bedcombinatie

korting op Ergosleep®-matrassen

10% korting op Ergosleep®-matrassen

Heb je een X- of een Y-profiel? Bij Sleeplife® meten we je lichaamsbouw om je matras helemaal te personaliseren. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning. Kom langs tijdens de SLAAP-DNA® Actiedagen, ontdek jouw ideale Ergosleep®-matras en profiteer van 10% korting.

Ontdek onze voordelige matrassen

De voordelen van een SLAAP-DNA® bed

Wat zijn de voordelen van een SLAAP-DNA®-bed?

Een bed dat afgestemd is op jouw lichaam vangt de drukverschillen van je lichaam op de matras op. Hierdoor krijgt het overal de juiste ondersteuning. Je lichaam wordt helemaal gedragen. En dat heeft zo zijn voordelen:

  • Je spieren kunnen volledig ontspannen, waardoor je lichaam optimaal recupereert van wat het overdag doet.
  • Aangezien je bed is afgestemd op je lichaamsprofiel vind je meteen de juiste slaaphouding.
  • Je slaapt beter, rustiger en wordt uitgerust wakker. Klaar om er weer volop tegenaan te gaan.
  • Omdat je er zo'n goede nachtrust hebt opzitten, ben je ook overdag minder vermoeid.
  • Je hebt veel minder last van rug-, schouder-, heup- of nekpijn. Zowel tijdens als na het slapen.
Je matras op maat in 3 stappen

Je SLAAP-DNA® tot in je matras

Om een goede nachtrust te garanderen, is het niet voldoende om je SLAAP-DNA® alleen in je bedbodem te integreren. Je matras is minstens even belangrijk. Waarom zou je een matras kopen die niet op jouw lichaam is afgestemd? In de matrassen van Ergosleep® wordt het comfort en de zonering volledig afgestemd op jouw persoonlijke lichaamsbouw. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning. Maar hoe vind je nu de matras op maat van jouw lichaam? Wel, onze slaapexperts ontdekken het samen met jou in 3 stappen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.