Beste Winkelketen van België nominatie

We hebben een nominatie te pakken!

Door jullie steun werd Sleeplife® opnieuw genomineerd voor de titel van Beste Winkelketen van België in de categorie slapen. Bedankt voor alle stemmen! Het doet deugd te weten dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening, ons persoonlijk slaapadvies en de kwaliteit van onze slaapproducten.

Nood aan professioneel slaapadvies of een nieuwe slaapoplossing op maat? We staan je altijd met plezier te woord in onze slaapwinkels. Ontdek jouw dichtstbijzijnde Sleeplife®-winkel.

Beste Winkelketen van België 2019

Wat voorafging... Beste Winkelketen van België 2019-2020

in de categorie slapen

Dankzij de geweldige steun van onze vele tevreden klanten werd Sleeplife® in 2019 verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie slapen! Duizend maal dank om massaal op ons te stemmen! Onze 18 winkels in Vlaanderen en Brussel zullen zich ook in de toekomst blijven inzetten om je de slaapoplossing op maat van jouw leven te bezorgen!

Wat maakt de 18 winkels van Sleeplife® zo uniek?

Wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust. Op maat van jouw lichaam. En op maat van jouw leven. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

sleeplife maps

Onderbouwd advies

Op zoek naar de slaapoplossing op maat van jouw leven? Sleeplife® Maps is een uiterst persoonlijke adviesmethode, afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.

Meer over Sleeplife® Maps

ruime keuze

Ruime keuze aan unieke slaapoplossingen

Bij Sleeplife® vind je gegarandeerd een slaapoplossing die bij je lichaam, behoeften en budget past. Van boxsprings tot lattenbodems, van matrassen tot hoofdkussens,...

Ontdek onze slaapoplossingen

groot assortiment

Groot assortiment

Shop online en geniet van onze grote collectie beddengoed, dekbedden, hoofdkussens en beschermers. Interesse in onze matrassen, boxsprings of lattenbodems? Bekijk ze online en kom ze daarna ontdekken in 1 van onze 18 winkels.

Shop online

sleeplife winkels

Altijd dichtbij

Met 18 beddenwinkels in Vlaanderen en Brussel is er altijd een Sleeplife®-winkel in jouw buurt.

Ontdek de winkel in jouw buurt

ergosleep

Ergosleep®-verdeler

Sleeplife® is exclusieve verdeler van Ergosleep®. Een slaapsysteem dat je bed afstemt op maat van jouw SLAAP-DNA®.

Meer over SLAAP-DNA®

matraswissel

Gratis matraswissel

Met onze goed-slapen-garantie kan je tot twee maanden na levering gratis je matras eenmalig omruilen (exclusief transportkost).

Ontdek onze goed-slapen-garantie

Nood aan slaapadvies? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we zeker voldoende tijd vrij om je uitgebreid te helpen. Uiteraard ben je ook zonder seintje welkom in 1 van onze 18 beddenwinkels.