UPDATE – Online shoppen nog mogelijk, winkels sluiten

Omdat ook wij onze verantwoordelijkheid willen en moeten nemen om de verspreiding van COVID-19 (beter bekend als het coronavirus) tegen te gaan, sluiten alle 19 Sleeplife®-winkels tijdelijk de deuren. Profiteren van de Outlet Days kan echter nog steeds via onze webshop!

Wat verandert er?

Concreet betekent dit dat alle Sleeplife®-winkels voorlopig de deuren sluiten. Onze webshop blijft wel open voor leveringen aan huis! 

Shop online

Shop veilig, shop online

Dankzij onze webshop kan je nog steeds profiteren van de Outlet Days! We leveren je bestelling aan huis (gratis vanaf € 49,00). Bovendien is online shoppen 100% veilig! Neem snel een kijkje naar ons slaapcomfort en modieus bedtextiel, dat we tijdelijk met 50% korting aanbieden!

Richtlijnen Corona

Wat kan ik ondertussen doen?

Hou het – net als ons – veilig en volg de officiële richtlijnen nauwgezet op:

  • Blijf thuis
  • Was regelmatig je handen
  • Vermijd fysiek contact
  • Ziek? Bel je huisarts!

Hou zeker onze website en Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie! We danken je voor je begrip! Draag zorg voor elkaar en tot binnenkort!

Verlengde Outlet Days

Verlengde Outlet Days

in alle Sleeplife®-winkels

Gezien de situatie omtrent het coronavirus, is het momenteel niet mogelijk om te profiteren van de Outlet Days in onze winkels. Ieders veiligheid en gezondheid komt nu immers op de eerste plaats. Van zodra onze winkels terug openen, kun je ook opnieuw in je favoriete Sleeplife®-winkel flink besparen op slaapcomfort. Ontdek alvast alle promoties en kortingen.
Graag tot binnenkort!