De nieuwste fashiontrends voor je bed

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Ook aan de zomer. Straks doet de herfst zijn intrede en kan je slaapkamer wel een warmere uitstraling gebruiken. Benieuwd welke trends komende herfst en winter jouw slaapkamerinterieur opfleuren? Wij selecteerden de mooiste modetrends voor je bed en bundelden ze onder Sleeplife® Impressions.

1. Flowers to fall in love with

Feminine, elegant and intimate

Bestaat er nog een seizoen zonder bloemen? Laten we hopen van niet, want wij zijn fans van op de eerste rij. Zeker van de prachtige herfstbloemen die komend seizoen in petto heeft. Ze zijn vrouwelijk en helder, maar tegelijk ook dramatisch en gedurfd. Zeker als ze in bloei staan op een donkere achtergrond. Eerst zien, dan geloven? Drapeer het dekbedovertrek Ritus van Sleeplife® op je bed op je bed en ervaar wat het met je doet. De fijne bladstructuur creëert een vrouwelijke elegantie, zachtheid en fijngevoeligheid. Tegelijk schept de zwarte achtergrond intimiteit en geborgenheid. Zeg nu zelf, wat wil je nog meer in je slaapkamer?

dekbedovertrek met bloemen ritus

2. Abstract and arty

Artsy, open-minded and inspiring

Verwacht je deze herfst en winter aan abstracte designs. Zo abstract dat ze wel kunstwerkjes lijken. Neem nu het dekbedovertrek Alzo van Sleeplife®. Die abstracte, geometrische patronen in combinatie met de heldere, bonte kleuren geven een artistieke toets. Niet alleen aan je beddengoed, maar ook aan je bed en zelfs aan je volledige slaapkamer. Just have a look at it en laat je fantasie de vrije loop. Welke boodschap schuilt er volgens jou achter dit heerlijke staaltje herfst 2018?

dekbedovertrek met abstracte print alzo

3. Mindful geometry

Calming, supportive and well-balanced

In een maatschappij waar alles in een sneltempo voorbij raast, zijn we op zoek naar innerlijke balans en rust. We hebben nood aan structuur. Gelukkig vinden we die in de mode- en woontrends van komende herfst en winter. Dankzij geometrische vormen, waarin een duidelijke regelmaat te herkennen is, vinden we kalmte en harmonie in ons hoofd. Zie het als een mindfulnesstrend in de wereld van fashion en interieur. Zo kan je het geometrische lijnenspel van het dekbedovertrek Tectum van Sleeplife® bijna blindelings voortzetten. De terugkerende patronen brengen houvast en zekerheid. Hoe je je voelt als je blijft kijken? Helemaal zennn!

dekbedovertrek met geometrische lijnen tectum

4. Earthly revival

Calming, supportive and well-balanced

Naast structuur snakken we ook naar de terugkeer van Moeder Natuur. Ver weg van het digitale en het onechte. De planten-motieven waren al in. En vanaf nu ook de grond waarop ze wortel schieten. Warme aardekleuren zoals rood, oranje, bruin en oker sieren dan ook heel wat kleding, interieurs en bedlinnen. O ja? Echt! Kijk maar naar het dekbedovertrek Winter Forest van Sleeplife®. De combinatie van planten en typische aardekleuren biedt je warmte en geborgenheid. Meer zelfs, dankzij de honinggraat- en wafelstructuren zie én voel je de natuur bijna echt. Alsof je middenin een uitgedroogde vlakte ergens in Zuid-Amerika vertoeft. Genoeg warmte om de winter mee door te komen!

dekbedovertrek met aardse kleuren winterforest

Wil jij je kamer opvrolijken met het nieuwste beddengoed?