Eenpersoonsmatras kopen?

Ben je op zoek naar een kwalitatieve eenpersoonsmatras?

Zacht, middelhard of stevig? Bij Sleeplife® vind je verschillende 1-persoonsmatrassen in verschillende materialen en hardheden (zacht, middelhard, stevig). Eenpersoonsmatrassen zijn ideaal voor kinderen en tieners die slapen in een eenpersoonsbed. Maar ook voor alleenstaanden, senioren of koppels die elk hun eigen matras kiezen. Bij Sleeplife® vind je eenpersoonsmatrassen in verschillende lengtematen, waardoor groot en klein gegarandeerd een matras vinden die afgestemd is op hun lichaamslengte. Ook in de breedte kan je gerust variëren. Kies je voor 70x200, 80x200 of doe je toch maar 90x200 cm? Dat is afhankelijk van de maatvoering van je lattenbodem of boxspring.

Kom je onze matrassen testen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom in één van onze 21 beddenwinkels.

eenpersoonsmatras kopen

Zachte of harde 1-persoonsmatras? 

Of je een harde of zachte 1-persoonsmatras nodig hebt, hangt af van je lichaamsbouw. Ben je licht en tenger, dan heb je een zachtere ondersteuning nodig dan iemand die breder en zwaarder is. Deel je het bed met je partner, maar lig je niet comfortabel op een tweepersoonsmatras omdat jullie lichaamsbouw sterk verschilt? Wees gerust, er bestaat wel degelijk een oplossing. Kies elk jullie eigen eenpersoonsmatras. Voel je de scheiding liever niet? Ook daar heeft Sleeplife® heel wat oplossingen voor.  

Waarom een eenpersoonsmatras kopen bij Sleeplife®?

  • Al onze eenpersoonsmatrassen zijn omkeerbaar. Zo laten ze je toe de matras maximaal te ventileren. 

  • 90% van de 1-persoonsmatrassen beschikt over een afritsbare hoes. Ideaal voor het onderhoud. 

  • Bij Sleeplife® heb je recht op een goed-slapen-garantie. Daarmee kan je tot twee maanden na levering je eenpersoonsmatras eenmalig omruilen.

  • Je hebt keuze tussen meer dan 40 verschillende matrassen. Ook speciale formaten en diktes. 

  • Tijdens je zoektocht kan je rekenen op ergonomisch advies van onze Sleeplife®-slaapadviseurs. 

  • Voor elk budget is er een matras. Of je nu gaat voor een matras van € 325 of € 1995.

  • Afhankelijk van je behoeften vind je een bijpassende matrasbeschermer. 

eenpersoonsmatras kiezen

Welke 1-persoonsmatras kies je? 

Als je op zoek bent naar een nieuwe eenpersoonsmatras, is het verstandig om daarbij goed na te denken over wat je lichaam nodig heeft. Want er bestaan veel verschillende typen matrassen. Zo zijn er 1-persoonsmatrassen van Foam, pocketveren en latex. Alle matrassen die je bij Sleeplife® vindt, garanderen een optimale ventilatie en ondersteuning. Zo kan je lichaam maximaal tot rust komen.

Gerelateerde blogberichten