cashbackactie opendeurdagen

Tot €110 cashback

bij aankoop van winterdekbed en dekbedovertrek

Of we het nu willen of niet: de koudere nachten komen eraan. Vervang daarom tijdig je zomerdekbed door een geschikt winterdekbed. Zo vermijd je niet in slaap te kunnen vallen of woelige nachten omdat je het koud hebt 's nachts. Vergeet bovendien niet een dekbedovertrek dat past bij jouw slaapbehoeften. Met de juiste combinatie ervaar je elke nacht op rij een heerlijke nachtrust. 

Tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen kan je extra voordelig je nieuw winterdekbed en dekbedovertrek aanschaffen. Je ontvangt namelijk tot € 110 cashback meteen aan de kassa! Deze actie is enkel geldig in de winkel, niet in de webshop. Ontdek alle voorwaarden en ga snel langs bij de Sleeplife®-winkel in je buurt.

Algemene voorwaarden

Deze actie loopt t.e.m. 8 oktober 2022 en is geldig bij aankoop van een dekbed Superior 100% Pomerische Dons (warm/extra warm), Deluxe Silktouch 100% Siberische Dons (warm)100% Canadese dons (extra warm), Hitec Thinsulate (combi) of Natural Camel (combi) in combinatie met een dekbedovertrek. Enkel geldig in de winkel, niet in de webshop.

Het cashbackbedrag is afhankelijk van het formaat van het aangekochte dekbed:

  • 140x220: cashback tot € 50,00
  • 160x220: cashback tot € 55,00
  • 240x220: cashback tot € 100,00
  • 260x220: cashback tot € 110,00

1. Kies je dekbed 

Dekbed Superior 100% Pomerische Dons

Dekbed Superior 100% Pomerische Dons (warm/extra warm)

Donsdeken gevuld met 100% Pomerische ganzendons. Sterk isolerend.

 

Meer over dit dekbed

Dekbed Deluxe Contour 100% Siberische Dons

Dekbed Deluxe Silktouch 100% Siberische Dons (warm)

Luxedonsdeken gevuld met 100% Siberische ganzendons. Asymetrisch stikpatroon waarbij elke baan evenveel dons bevat. Bevat meer dons doordat aan 1 zijde de banen smaller zijn.

Meer over dit dekbed

Dekbed HiTec Thinsulate Combi

Dekbed HiTec Thinsulate (combi)

Sterk isolerend dekbed en makkelijk in onderhoud.
 

Meer over dit dekbed

Dekbed Natural Camel Combi

Dekbed Natural Camel (combi)

Uitermate vochtregulerend en isolerend dekbed. Antitranspirerend en iets zwaarder dekbed.

Meer over dit dekbed

2. Kies je dekbedovertrek 

Jouw bed, jouw smaak

Jouw bed, jouw smaak

Bij Sleeplife® vind je het grootste aanbod dekbedovertrekken van België. Beddengoed in tal van formaten, materialen en kleuren. Eenpersoons- of tweepersoons. Flanel of katoen-satijn. Effen gekleurd of met dessin. Al onze overtrekken zijn van de beste kwaliteit en blijven hun kleur behouden. Ook na veelvuldig wassen. Het merendeel van de overtrekken is strijkvrij en beschikt over een flessenhals of handige instopstrook. Zo verschoon je je lakens in no time.

Heb jij het snel koud in het najaar? Gelukkig zijn er materialen die snel aangenaam warm aanvoelen. Flanel bijvoorbeeld. De stof voelt heerlijk zacht aan en neemt meteen je lichaamswarmte op. Ideaal voor koude winternachten én echte koukleumen.

Sleeplife® textieltrends

Ontdek de nieuwste textieltrends

en slaap dit najaar in stijl

Op zoek naar het geschikte dekbedovertrek voor de herfst/winter? Onze stylisten trekken elk jaar naar de vakbeurzen om er de nieuwste trends te spotten. Uit dat aanbod stellen we twee keer per jaar een nieuwe collectie samen. Exclusief voor Sleeplife®. In de fijnste materialen, met de mooiste patronen en in alle dimensies. Dat doen we onder de noemer Sleeplife® Impressions.

Een selectie van drie exclusieve beddengoedtrends, waarmee je de uitstraling van je slaapkamer naar een hoger niveau tilt. Benieuwd? Ontdek ze nu!

donsdeken kiezen

Hoe kies ik een donsdeken of dekbed?

De winter ligt in het verschiet en dat betekent lagere temperaturen. In je slaapkamer hou je het dus best wat warmer. Vermijd koude rillingen 's nachts dankzij een geschikt dekbed of donsdeken. Onze tips helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek ons advies

warme winternachten

5 tips voor warme winternachten

We kunnen er niet meer omheen. De koude winter nadert met rasse schreden. Maar hoe zit het met je slaapkamer? Is die ook klaar voor de winter? Ontdek snel onze 5 tips om warme winternachten te beleven.

Lees onze 5 tips

Professionele donsreiniging bij Sleeplife®

Sleeplife® reinigt je donsdeken

Naast je eigen inspanningen doe je er goed aan je donsdeken elke 5 jaar professioneel te laten reinigen. Zo’n professionele wasbeurt voorkomt dat de donsvlokken samenklitten en het volume slinkt. Bovendien verlengt het de levensduur van je dekbed. 

Breng je donsdeken, -dekbed of -kussens gerust binnen in je Sleeplife®-winkel voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de stikking maken we de tijk open en schudden we hem leeg. De inhoud reinigen en ontsmetten we en eventueel vullen we bij. De tijk wassen we apart en als dat nodig is vervangen of herstellen we die.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.