Cashback actie - afgelopen

Momenteel loopt er geen cashback actie bij Sleeplife®.

Tijdens de voorbije actieperiode kon je een dekbed & bijpassend dekbedovertrek kopen en kreeg je tot € 50 terug aan de kassa.

Actie gemist?

Wil je toch zomerse vibes in je slaapkamer halen? Shop je dekbed of dekbedovertrek online via onze webshop! Uiteraard ben je ook meer dan welkom in 1 van onze 20 Sleeplife®-winkels.

Algemene voorwaarden

Deze actie liep van 10 t.e.m. 18 maart 2023 en was geldig bij aankoop van een dekbedovertrek samen met een dekbed (met uitzondering van het dekbed Bamboe). Deze actie was enkel geldig in onze winkels, niet in de webshop.

Het cashbackbedrag was afhankelijk van het formaat van het aangekochte dekbed en dekbedovertrek:

  • 1-persoonsdekbed en -overtrek: € 30,00 cashback
  • 2-persoonsdekbed en -overtrek: € 50,00 cashback

1. Kies je dekbed 

Dekbed Superior 100% Pomerische Dons

Dekbed Superior 100% Pomerische Dons (warm/extra warm)

Donsdeken gevuld met 100% Pomerische ganzendons. Sterk isolerend.

 

Meer over dit dekbed

Dekbed Deluxe Contour 100% Siberische Dons

Dekbed Deluxe Silktouch 100% Siberische Dons (warm)

Luxedonsdeken gevuld met 100% Siberische ganzendons. Asymetrisch stikpatroon waarbij elke baan evenveel dons bevat. Bevat meer dons doordat aan 1 zijde de banen smaller zijn.

Meer over dit dekbed

Dekbed HiTec Thinsulate Combi

Dekbed HiTec Thinsulate (combi)

Sterk isolerend dekbed en makkelijk in onderhoud.
 

Meer over dit dekbed

Dekbed Natural Camel Combi

Dekbed Natural Camel (combi)

Uitermate vochtregulerend en isolerend dekbed. Antitranspirerend en iets zwaarder dekbed.

Meer over dit dekbed

2. Kies je dekbedovertrek 

Jouw bed, jouw smaak

Jouw bed, jouw smaak

Bij Sleeplife® vind je het grootste aanbod dekbedovertrekken van België. Beddengoed in tal van formaten, materialen en kleuren. Eenpersoons- of tweepersoons. Flanel of katoen-satijn. Effen gekleurd of met dessin. Al onze overtrekken zijn van de beste kwaliteit en blijven hun kleur behouden. Ook na veelvuldig wassen. Het merendeel van de overtrekken is strijkvrij en beschikt over een flessenhals of handige instopstrook. Zo verschoon je je lakens in no time.

Heb jij het snel koud in het najaar? Gelukkig zijn er materialen die snel aangenaam warm aanvoelen. Flanel bijvoorbeeld. De stof voelt heerlijk zacht aan en neemt meteen je lichaamswarmte op. Ideaal voor koude winternachten én echte koukleumen.

Sleeplife® textieltrends

Ontdek de textieltrends voor de lente/zomer 2023

Inspiratie nodig voor het aankleden van je slaapkamer? Dan ben je zeker benieuwd naar de textieltrends voor de lente/zomer. Laat je inspireren door onze volledige nieuwe collectie en til je interieur naar een hoger niveau!

donsdeken kiezen

Hoe kies ik een donsdeken of dekbed?

De winter ligt in het verschiet en dat betekent lagere temperaturen. In je slaapkamer hou je het dus best wat warmer. Vermijd koude rillingen 's nachts dankzij een geschikt dekbed of donsdeken. Onze tips helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek ons advies

warme winternachten

5 tips voor warme winternachten

We kunnen er niet meer omheen. De koude winter nadert met rasse schreden. Maar hoe zit het met je slaapkamer? Is die ook klaar voor de winter? Ontdek snel onze 5 tips om warme winternachten te beleven.

Lees onze 5 tips

Professionele donsreiniging bij Sleeplife®

Sleeplife® reinigt je donsdeken

Naast je eigen inspanningen doe je er goed aan je donsdeken elke 5 jaar professioneel te laten reinigen. Zo’n professionele wasbeurt voorkomt dat de donsvlokken samenklitten en het volume slinkt. Bovendien verlengt het de levensduur van je dekbed. 

Breng je donsdeken, -dekbed of -kussens gerust binnen in je Sleeplife®-winkel voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de stikking maken we de tijk open en schudden we hem leeg. De inhoud reinigen en ontsmetten we en eventueel vullen we bij. De tijk wassen we apart en als dat nodig is vervangen of herstellen we die.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.