Cashback actie

Cashback actie afgelopen

Momenteel loopt er geen cashback actie bij Sleeplife®

Tijdens de voorbije actieperiode kon je een dekbed & bijpassend dekbedovertrek kopen en kreeg je tot € 50 terug, meteen aan de kassa.

Actie gemist?

Wil je toch je zomerse vibes naar je slaapkamer halen? Shop je dekbed of dekbedovertrek online via onze webshop! Uiteraard ben je ook meer dan welkom in 1 van onze 21 Sleeplife®-winkels.

Algemene voorwaarden

Deze actie liep van 1 t.e.m. 9 maart 2024 en was geldig bij aankoop van een dekbedovertrek samen met een dekbed (met uitzondering van het dekbed Bamboe). Deze actie was enkel geldig in onze winkels, niet in de webshop.

Het cashbackbedrag was afhankelijk van het formaat van het aangekochte dekbed en dekbedovertrek:

  • 1-persoonsdekbed en -overtrek: € 30,00 cashback
  • 2-persoonsdekbed en -overtrek: € 50,00 cashback

1. Kies je dekbed 

Ontdek het volledige aanbod in onze webshop of in de winkel in jouw buurt.

2. Kies je dekbedovertrek 

Jouw bed, jouw smaak

Jouw bed, jouw smaak

Bij Sleeplife® vind je het grootste aanbod dekbedovertrekken van België. Beddengoed in tal van formaten, materialen en kleuren. Eenpersoons- of tweepersoons. Flanel of katoen-satijn. Effen gekleurd of met dessin.

Al onze overtrekken zijn van de beste kwaliteit en blijven hun kleur behouden. Ook na veelvuldig wassen. Het merendeel van de overtrekken is strijkvrij en beschikt over een flessenhals of handige instopstrook. Zo verschoon je je lakens in no time.

nieuwe collectie bedtextiel

De nieuwe collectie bedtextiel is er

Onze stylisten trekken elk jaar naar de vakbeurzen om er de nieuwste trends te spotten. Uit dat aanbod stellen we twee keer per jaar een nieuwe collectie samen. Exclusief voor Sleeplife®. Neem snel een kijkje als jouw bed toe is aan een nieuwe look.

Professionele donsreiniging bij Sleeplife®

Sleeplife® reinigt je donsdeken

Naast je eigen inspanningen doe je er goed aan je donsdeken elke 5 jaar professioneel te laten reinigen. Zo’n professionele wasbeurt voorkomt dat de donsvlokken samenklitten en het volume slinkt. Bovendien verlengt het de levensduur van je dekbed. 

Breng je donsdeken, -dekbed of -kussens gerust binnen in je Sleeplife®-winkel voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de stikking maken we de tijk open en schudden we hem leeg. De inhoud reinigen en ontsmetten we en eventueel vullen we bij. De tijk wassen we apart en als dat nodig is vervangen of herstellen we die.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze acties.