Waarom je de Sleeplife® Opendeurdagen niet mag missen

Bij Sleeplife® gaan we tot het uiterste om voor jou de perfecte slaapoplossing te vinden. Want jij verdient een zalige nachtrust, helemaal op maat van je lichaam en volledig in lijn met jouw persoonlijke slaapbehoeften. Kortom: een bed waarin je elke nacht op rij heerlijk slaapt.

Een kwalitatief slaapsysteem is een investering, dat weten we. Daarom organiseren we jaarlijks de Sleeplife® Opendeurdagen. Tijdens deze dagen zijn er niet alleen uitzonderlijke acties en kortingen op ons slaapcomfort, je kan ook rekenen op professioneel advies van onze slaapadviseurs. En er zijn nog redenen waarom de Opendeurdagen voor jou interessant zijn.

Je ontdekt gratis jouw SLAAP-DNA® en krijgt tot € 1.100 voordeel op je nieuw Ergosleep®-bed

 

korting op ergosleep bedden

Voelt jouw bed niet helemaal juist aan? Word je vaak vermoeid wakker of heb je last van rug-, nek- of schouderpijn? Dat hoeft niet te verwonderen, want een doorsnee bed geeft gewoon voor iedereen dezelfde ondersteuning, terwijl je slaap eigenlijk iets heel persoonlijk is. Dankzij Ergosleep® is het wél mogelijk om volledig op maat van jouw lichaam te slapen. Zo’n bed wordt namelijk helemaal afgestemd op jouw behoeften, op basis van jouw unieke slaapprofiel of SLAAP-DNA®.

Benieuwd naar het jouwe? Je kan altijd langskomen om jouw SLAAP-DNA® gratis te laten meten in onze Ergosleep®-belevingsstudio en voel zelf het verschil. Tijdens de Opendeurdagen kreeg je tot € 1.100 voordeel op jouw gloednieuwe Ergosleep®-bedcombinatie!

Je krijgt een gratis textielbon bij aankoop van je nieuwe matras

ontdek deze actie

Op zoek naar een nieuwe matras? Bij Sleeplife® heb je keuze uit meer dan 40 verschillende soorten. Telkens van uitmuntende kwaliteit, elk met unieke eigenschappen en in tal van afmetingen. We hebben voor iedereen de geschikte matras voor een zalige nachtrust, ongeacht jouw budget.

Keuzestress? Om te verzekeren dat jouw nieuwe matras de perfecte ondersteuning biedt, meten we je lichaamsbouw en bepalen we of je een X- of Y-profiel hebt. Leuk extraatje tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen: bij de aankoop van een nieuwe matras, krijg je een textielbon t.w.v. max. € 520 cadeau!

Tot € 110 cashback bij aankoop van winterdekbed en dekbedovertrek

 

Tot € 110 cashback

Of we het nu willen of niet: de koudere nachten komen eraan. Vervang daarom tijdig je zomerdekbed door een geschikt winterdekbed. Zo vermijd je niet in slaap te kunnen vallen of woelige nachten omdat je het koud hebt ‘s nachts. Vergeet bovendien niet een dekbedovertrek dat past bij jouw slaapbehoeften. Met de juiste combinatie ervaar je elke nacht op rij een heerlijke nachtrust.

Tijdens de voorbije Sleeplife® Opendeurdagen kon je extra voordelig je nieuw winterdekbed en dekbedovertrek aanschaffen. Je ontving namelijk tot € 110 cashback meteen aan de kassa!

Je profiteert van onze exclusieve aanbieding: Comfort-boxspringcombinatie vanaf € 2.295

Exclusieve boxspringaanbieding

Onze Comfort-boxspring oogt niet alleen prachtig, hij verzekert je ook van een zalig slaapgevoel. Staat de aankoop van een nieuwe boxspring al even op je verlanglijstje, maar stel je het telkens uit? Dit is jouw kans, want tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen profiteerde je van onze exclusieve aanbieding: een complete Comfort-boxspringcombinatie (boxspring, matras, hoofdbord, poten en stof/lederlook naar keuze) vanaf € 2.295.

Je maakt kennis met de nieuwe najaarscollectie

 

nieuwe collectie beddengoed

Je slaapcomfort staat op de eerste plaats, maar het oog wil ook wat natuurlijk. Je slaapkamer moet een ruimte zijn waar je helemaal jezelf kan zijn en tot rust kan komen na een drukke dag. Maak je slaapkamerinterieur daarom af met het perfecte dekbedovertrek en geef je bed de look die jij wilt.

Onze slaapstylisten volgen alle beddengoedtrends op de voet. Benieuwd naar onze nieuwe collectie voor dit najaar? Bekijk ze online, haal ze via onze webshop in huis of kom ze live bekijken in je favoriete Sleeplife®-winkel. En slaap dit najaar in stijl. Shop tijdens de Opendeurdagen nieuw beddengoed met € 30 korting* in onze winkels of in de webshop met de code: OPENDEUR23.

*vanaf een aankoopbedrag van € 150

Langskomen tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan voorzien we zeker voldoende tijd om je uitgebreid te adviseren. Ook zonder seintje ben je uiteraard meer dan welkom.