Waarom je de Sleeplife® Opendeurdagen niet mag missen

Sleeplife® Opendeurdagen

Momenteel zijn er geen Opendeurdagen bij Sleeplife®.

Bij Sleeplife® gaan we tot het uiterste om voor jou de perfecte slaapoplossing te vinden. Helemaal op maat van je lichaam en volledig in lijn met jouw persoonlijke slaapbehoeften. Kortom: een bed waarin je elke nacht op rij heerlijk slaapt. Een kwalitatief slaapsysteem is een investering, dat weten we. Daarom organiseren we elk najaar Sleeplife® Opendeurdagen. Tijdens deze dagen profiteer je niet alleen van uitzonderlijke acties en kortingen op ons slaapcomfort, maar ook van professioneel advies van onze slaapadviseurs. En er zijn nog redenen waarom de Opendeurdagen voor jou interessant zijn. 

Ontdek je SLAAP-DNA® en doe tot € 1.000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Gratis SLAAP-DNA® meting

Heb je het gevoel dat jouw bed eigenlijk niet helemaal volstaat om echt goed te slapen? Logisch, want een doorsnee bed geeft gewoon voor iedereen dezelfde ondersteuning, terwijl je slaap eigenlijk iets heel persoonlijk is. Dankzij Ergosleep® is het wél mogelijk om volledig op maat van jouw lichaam te slapen. Zo’n bed wordt namelijk volledig afgestemd op jouw behoeften, op basis van jouw unieke SLAAP-DNA®. Benieuwd naar jouw slaapprofiel? Ook buiten de Opendeurdagen kan je gratis je SLAAP-DNA® laten meten in de Ergosleep®-belevingsstudio. En dat is niet alles. Als kers op de taart doe je tot € 1.000 voordeel op jouw gloednieuwe Ergosleep®-bedcombinatie.

Ontvang een gratis textielbon bij aankoop van je nieuwe matras

Gratis textielbon bij je nieuwe matras

Bij Sleeplife® heb je keuze uit meer dan 40 verschillende soorten matrassen. Telkens van uitmuntende kwaliteit, elk met unieke eigenschappen en in tal van afmetingen. We hebben voor iedereen de geschikte matras voor een zalige nachtrust, ongeacht het budget. Om te verzekeren dat jouw nieuwe matras de perfecte ondersteuning biedt, meten we je lichaamsbouw en bepalen we of je een X- of Y-profiel hebt. Tijdens de voorbije Opendeurdagen kon je profiteren van een leuk extraatje: bij de aankoop van een nieuwe matras kreeg je een textielbon* cadeau.

* T.w.v. 10% van het aankoopbedrag van je matras. 

Krijg een gratis dekbedovertrek cadeau bij aankoop van een winterdekbed

Gratis dekbedovertrek

Al gemerkt dat het stilaan weer koeler begint te worden in je slaapkamer? Met het najaar in zicht, wacht je beter niet te lang met je voor te bereiden op koudere nachten. Vervang daarom tijdig je zomerdekbed door een geschikt winterdekbed. Zo vermijd je niet in slaap kunnen vallen of woelige nachten omdat je het koud hebt ‘s nachts. Om het plaatje compleet te maken, kreeg je bij aankoop van je winterdekbed een gratis dekbedovertrek*Zo zit je nieuw dekbed ook meteen in een nieuw jasje. 

*Actie geldig onder voorwaarden.

Exclusieve boxspringaanbieding

Exclusieve boxspring

Staat een boxspring al even op je verlanglijstje, maar stel je de aankoop ervan telkens uit? Een kwaliteitsvolle boxspring heeft inderdaad zijn prijskaartje, maar het is een stijlvol slaapsysteem met heel wat voordelen. Tijdens de Sleeplife® Opendeurdagen profiteerde je van een exclusieve aanbieding op een complete Comfort-boxspringcombinatie. Actie gemist? Neem een kijkje naar onze kwalitatieve, voordelige boxsprings.

Laat je inspireren door de mooiste beddengoedtrends van dit najaar

Textieltrends najaar 2020

Je slaapcomfort staat op de eerste plaats, maar het oog wil ook wat natuurlijk. Je slaapkamer moet een ruimte zijn waar je helemaal jezelf kan zijn en tot rust kan komen na een drukke dag. Maak je slaapkamerinterieur daarom af met het perfecte dekbedovertrek en geef je bed de look die jij wilt. Onze slaapstylisten volgen alle beddengoedtrends op de voet. Benieuwd naar dé trends voor dit najaar? Kom langs, laat je inspireren en slaap dit najaar in stijl.

Benieuwd van welke acties je kan profiteren? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan voorzien we zeker voldoende tijd om je uitgebreid te adviseren. Ook zonder seintje ben je uiteraard meer dan welkom.