5 redenen om naar de SLAAP-DNA® Actiedagen te komen

SLAAP-DNA® Actiedagen

Ben je op zoek naar een bed waarin je kan slapen zonder rugpijn? Of heeft je oude bed zijn beste tijd gehad en ben je op zoek naar een kwalitatief bed? Dan moet je zeker naar de SLAAP-DNA® Actiedagen komen! Tot en met 8 mei geniet je van kortingen op tal van Ergosleep®-bedcombinaties en -matrassen. En dat is nog niet alles. Er zijn nog heel wat andere redenen waarom een bezoekje aan een van onze winkels zeker de moeite waard is.

Geniet tot € 1.000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Tot € 1000 voordeel op Ergosleep®-bedcombinaties

Iedereen is uniek. Dus waarom zou iedereen in hetzelfde bed moeten slapen? Iedereen heeft dan ook recht op een bed dat bij zijn lichaam past. Daarom geniet je tijdens de SLAAP-DNA® Actiedagen tot € 1.000 voordeel op al onze Ergosleep®-bedcombinaties. Alle combinaties zijn inclusief bedbodem en matras. Want samen vormen die dé basis voor een goede nachtrust. Pas als matrasdrager en matras goed samenwerken, wordt je lichaam perfect ondersteund.

Configureer je bed zoals jij dat wil

Weet je wat er trouwens zo leuk is aan een bed kopen bij Sleeplife®? Dat je eindeloos kan combineren. Eén bed levert meer dan 100 combinaties op. Hou je van strak minimalistisch of juist van robuust en royaal? Mix & match met een hoofdbord, stof en poten naar keuze. Maakt niet uit of je voor een boxspring of lattenbodem gaat. Alles kan. Alles mag. Laat je inspireren door onze beddesigns en afwerkingen in stof, leder of hout. Doe je ding. En creëer zo je eigen unieke slaapwereld. Al onze bedden zijn verkrijgbaar in tal van formaten. Ook op maat. Stel nu je droombed samen met behulp van de Ergosleep®-configurator.

Laat gratis je SLAAP-DNA® meten

Gratis je SLAAP-DNA® laten meten

Slapen in een gewoon bed is als stappen met een steunzool die niet van jou is. Je krijgt onvoldoende ondersteuning en je krijgt te kampen met slapeloosheid of rugklachten. Als je een nieuw bed wil kopen, is het belangrijk dat de matras en lattenbodem / boxspring je lichaam gedurende de hele nacht perfect ondersteunen. Daarom meten we tijdens de SLAAP-DNA® Actiedagen gratis jouw SLAAP-DNA® of slaapprofiel. Dat is de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse. Een soort slaaponderzoek dat bij elke slaper kan uitgevoerd worden.

Bij een SLAAP-DNA®-meting nodigen we je uit in de Ergosleep®-belevingsstudio, waar we op basis van je gewicht, lichaamsbouw, slaapvoorkeuren en –houdingen je persoonlijk slaapprofiel bepalen. Vervolgens integreren we dat profiel in je Ergosleep®-bedbodem en -matras. Het resultaat is een uiterst gepersonaliseerde bedoplossing. Op en top ergonomisch. Helemaal op maat van jouw lichaam. Het verzekert je een perfecte nachtrust en een optimale recuperatie van je lichaam en ruggengraat in het bijzonder. Zo word je uitgerust en zonder rugpijn wakker.

Krijg 10% korting op Ergosleep®-matrassen

korting op matrassen

Om een goede nachtrust te garanderen, is het belangrijk om op een bedbodem te liggen die is aangepast aan jouw SLAAP-DNA®. Je matras is echter ook belangrijk. Waarom zou je dan een matras kopen die niet op jouw lichaam is afgestemd? Bij Sleeplife® meten we je lichaamsbouw om je matras helemaal te personaliseren. Zo krijg je altijd optimale ondersteuning.

Wil je graag je ideale matras tegen een extra voordelige prijs ontdekken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want tijdens de SLAAP-DNA® Actiedagen krijg je 10% korting op je nieuwe Ergosleep®-matras.

Krijg persoonlijk en onderbouwd slaapadvies

Persoonlijk slaapadvies

Heb je ook soms het idee dat je bijna gestudeerd moet hebben om een bed te kopen? Wie op zoek is naar een goed bed heeft informatie en begeleiding nodig. Laat dat nu juist de kracht zijn van ons concept. Of het nu wel of geen SLAAP-DNA® Actiedagen zijn, bij Sleeplife® krijg je altijd persoonlijk en onderbouwd advies. We luisteren naar je verhaal, stellen gerichte vragen en analyseren je voorkeuren en behoeften: slaap je liever hard of zacht, op je rug of op je zij? Ben je allergisch voor huisstofmijt? Heb je het snel warm ’s nachts of heb je last van vermoeide benen?

Op basis hiervan begeleiden we je op een professionele en persoonlijke manier naar de beste slaapoplossing. We nemen je mee door ons uitgebreide gamma en verfijnen stap voor stap de selectie. Daarbij kan je uiteraard rekenen op ons uitgebreid, onderbouwd en betrouwbaar advies. Onze adviseurs teren op meer dan 35 jaar ervaring en hebben ontzettend veel productkennis. Bovendien baseren ze zich op wetenschappelijk onderzoek rond ergonomie. Let wel, we pakken geen medische problemen aan en we kunnen geen garantie geven dat we rug- of nekklachten oplossen. Maar we weten wel dat ergonomie helpt, daarover bestaat onderzoek.

Ontdek de nieuwste fashiontrends voor je bed

Wist je dat Sleeplife® twee keer per jaar een exclusieve collectie bedlinnen samenstelt? In de fijnste materialen, met de mooiste patronen en in alle dimensies. Deze keer verzamelden we de mooiste lente-/zomertrends voor je bed. Een selectie van drie exclusieve textieltrends, waarmee je de uitstraling van je slaapkamer naar een hoger niveau tilt. We bundelden ze onder de noemer Sleeplife® Impressions. Heb je onze collectie beddengoed nog niet gezien? Tijd om langs te komen in 1 van onze 18 slaapwinkels.

Textieltrends

Wil je profiteren van deze acties? Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken we zeker voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren.