Dé textieltrends voor je bed winter ’19-’20

Krijg je al heimwee naar de zomer? Niet getreurd, onder Sleeplife® Impressions verzamelden we opnieuw de mooiste najaartrends voor op je bed. Zo zijn je slaapkamer en bed helemaal klaar voor de komende herfst en winter. En jouw gemis? Die smelt als sneeuw voor de zon wanneer je deze 3 prachtige textieltrends ziet. Laat je inspireren en maak je slaapkamerinterieur helemaal af. Welke trend is jouw favoriet?

Artistic vibes

Artistic vibes trend

Bold, creative, eye catching

Ben je een creatieve geest of mag je bed best opvallen? Kies in dat geval voor de Artistic vibes-trend in je slaapkamer. Een dekbedovertrek met opvallende patronen in combinatie met verschillende kleuren trekt meteen alle aandacht en brengt variatie aan in je interieur.

Maak in no-time van jouw bed dé blikvanger in de ruimte met het dekbedovertrek Mondrian van Casilin. Het geometrisch patroon met okergeel, wit, lichtgrijs en donkergrijs creëert een kunstige uitstraling. Wil je het wat subtieler? Draai het dekbedovertrek gewoon om. De andere zijde is bedrukt met een fijne, rustige print op een grijze achtergrond. Welke kant je ook kiest, onder dit dekbedovertrek slaap je geweldig. 

Playful pastel

Playful pastel trend

Romantic, sweet, timeless

Het zogenaamde “crème de pêche” kleurenpalet is een van de modekleuren komende herfst en winter. Op de catwalk én in je slaapkamer. Ideaal wanneer je houdt van pasteltinten, want deze tijdloze zachtroze tint past op elk bed en is makkelijk te combineren met de rest van je interieur.

Klinkt goed? Dan is het Fazzini-dekbedovertrek Colibri iets voor jou. De voorkant is bedrukt met witte bloemknopjes aan fijne takjes, vergezeld van kleurrijke vlinders, bloempjes en vogeltjes. Een dekbedovertrek met een romantische toets en een tikkeltje speels. Bovendien voelt het 100% hoogkwalitatief katoensatijn zijdezacht aan op je huid. Wie wil daar nou niet in slapen?

Natural class

Natural class trend

Classy, earthly, vivid

Een slaapkamer die warmte en gezelligheid uitstraalt. Dat willen we allemaal, nietwaar? Zeker wanneer de buitentemperatuur daalt tijdens het najaar. Een dekbedovertrek met aardetinten zet meteen de juiste toon in je interieur en oogt rustig in de ruimte. Zo kan jij elke avond ontspannen en knus onder wol kruipen.

Het dekbedovertrek Gatsby van Casilin heeft exact zo’n kleurenpalet. De combinatie van bruin, kaki en okergeel brengt een oase van rust met zich mee en brengt je als het ware dichter bij Moeder Aarde. De stijlvolle en levendige print op de voorkant van dit dekbedovertrek doet denken aan pauwveren en geeft je bed een chic kantje. De binnenzijde is volledig gehuld in prachtig effen okergeel, een van dé trendkleuren dit najaar. Dat is wat we noemen: heerlijk slapen in stijl.