De textieltrends voor je bed: lente/zomer 2020

Droom jij ook al van warmere temperaturen? Je geduld wordt binnenkort beloond! Ondertussen wordt het tijd om je slaapkamer helemaal klaar te stomen voor de lente en de zomer. Zoals altijd selecteerden we 3 betoverende textieltrends en bundelden we ze onder Sleeplife® Impressions. Modieus bedtextiel voor ieders smaak en stijl. Welke textieltrend fleurt binnenkort jouw slaapkamer op? 

Wondrous Watercolor

textieltrends voorjaar 2020

Calming, frivolous, inspiring

Hou je van mooie, zachte kleuren? Designs met waterverf zijn tijdloos en tegelijk modieus. Van behangpapier tot wenskaartjes, t-shirts of bedtextiel. Less is more, en dat wordt met deze trend erg duidelijk gemaakt.

Geef je slaapkamer een rustgevende uitstraling met het dekbedovertrek Calabro van Sleeplife®. Daar zorgen de subtiele motiefjes in zachtgroen en -blauw wel voor. Het hoeft niet altijd strak te zijn, daarom heeft dit dekbedovertrek een speelse print. De keerzijde in watergroen maakt het plaatje helemaal compleet. Ben jij ook overtuigd?

Koop het dekbedovertrek Calabro van Sleeplife® online

Modern Retro

textieltrends voorjaar 2020

Creative, versatile, vivid

Is een vleugje nostalgie je niet vreemd? Mosterdgeel is een niet voor de hand liggende, maar verrassend veelzijdige en vooral trendy keuze voor je slaapkamer. Het zachte kleur past bijzonder goed in zowel een hedendaags als in een meer klassiek interieur.

Met het dekbedovertrek Fabienne van Essenza breng je hoe dan ook het zomerse gevoel helemaal in je woning binnen. Laat je elke dag opnieuw verrassen door het spectaculair gedetailleerde, maar rustgevende dessin. Droom lekker weg onder prachtige patronen die doen denken aan de mooiste geweven tapijten. De keerzijde van dit dekbedovertrek is effen mosterdgeel. Ideaal voor wie het liever wat subtieler wil.

Koop het dekbedovertrek Fabienne van Essenza online
 

Fruit for Thought

textieltrends voorjaar 2020

Fashionable, fresh, playful

De trend van de ‘fruit prints’ werd vorig jaar al ingezet, maar zal dit voorjaar echt zijn hoogtepunt bereiken. Op de catwalk kan niemand er nog naast kijken. Volgt binnenkort ook jouw slaapkamer? Stof tot nadenken!

De oranje en groene tonen van de appelsientjes op het Oranges-dekbedovertrek van Casilin toveren ongetwijfeld een glimlach op jouw gezicht. Fris, kleurrijk en bovenal modieus: het ideale bedtextiel voor de lente en zomer, toch? Slaap je liever onder de keerzijde in effen muntgroen? Jij kiest!

Koop het dekbedovertrek Oranges van Casilin online