Een echte voltreffer onder de kerstboom: SNURK-beddengoed

Voor we het goed en wel beseffen, zitten we straks opnieuw samen rond de kerstboom cadeautjes uit te delen. De zoektocht naar het ideale geschenk is helaas niet altijd even makkelijk. Wil je dit jaar eens uitpakken met een origineel en toch ook functioneel cadeau? Dan hebben we voor jou de ultieme cadeautip: het beddengoed van SNURK. Niet zomaar een dekbedovertrek, integendeel. Met een SNURK-dekbedovertrek scoor je écht punten onder de kerstboom. Ontdek snel waarom.

Snurk kerst geschenk

Homemade with (lots of) love

Wat in 2007 kleinschalig begon, groeide uit tot een volwaardig merk met wereldwijd succes. Terecht, want de haarscherpe prints op het beddengoed van SNURK springen meteen in het oog. Origineel en precies levensecht.  Zelf omschrijven ze hun stijl als strak, modern en design. Weliswaar telkens met een knipoog. De veelzijdigheid zorgt dat er voor iedereen en elke slaapkamer wel wat leuks is. Elke nieuwe collectie wordt met alle zorg uitgewerkt, om zo keer op keer een perfect resultaat te bekomen. De creatieve thuisbasis van SNURK ligt in Amsterdam, de productie gebeurt in Portugal.

Los van hun vernieuwende karakter, staat een mens- en planeetvriendelijke aanpak centraal.  Ze werken uitsluitend met 100% biologisch katoen en waken over een fairtrade productieproces alsook goeie werkomstandigheden ter plekke. Het resultaat? Een mooi, duurzaam en vooral eerlijk product. Kopen van SNURK is dus kopen met een gerust hart en schoon geweten. En geef toe, dat maakt het nóg leuker om te geven, toch?

SNURK dekbedovertrek astronaut

Kwaliteit om u tegen te zeggen

Wanneer je een dekbedovertrek van SNURK schenkt, mag je zelf ook op twee oren slapen. De gelukkige die het cadeautje in ontvangst mag nemen, zal namelijk nog lange tijd genieten van zijn of haar nieuwe beddengoed. Allemaal dankzij de duurzaamheid en uitmuntende kwaliteit, want ze werken niet alleen met 100% biologisch katoen, alle dekbedovertrekken zijn ook OEKO-Tex gecertificeerd (lees: ze bevatten geen giftige stoffen en worden waterbesparend geproduceerd).  Meermaals per jaar gaan ze langs in de fabriek in Portugal. Dat nauwe contact met de producent zorgt voor een hogere en constante kwaliteit van al hun producten. De persoon aan wie je SNURK-lakens cadeau doet – en zijn of haar nachtrust - zal je dus dankbaar zijn!

Percal & percaline

Afhankelijk van de print, worden de dekbedovertrekken gemaakt uit 100% percal of percalinekatoen. Door de hogere weefdichtheid (min. 160 counts per inch), is die katoensoort veel duurzamer, zachter en soepeler dan het gemiddelde katoen. Geen wonder dat ze heerlijk zijn om in te slapen!

Ze gaan zelfs nog een stapje verder: de garens worden gekamd om onzuiverheden en pluizen te voorkomen. Plus: de speciale antikrimpbehandeling zorgt ervoor dat de lakens zonder zorgen gewassen én gedroogd kunnen worden. Zo behouden de SNURK-dekbedovertrekken hun kwaliteit en zien ze er nog steeds goed uit na veelvuldig wassen.

SNURK Crane birds detail kwaliteit

Let’s celebrate the art of doing absolutely nothing

SNURK maakt van slapengaan echt een feestje. De leuke en creatieve prints doen je verlangen naar bedtijd. Zeker de collectie waarop de typsiche kinderclichés op een vernieuwende manier worden gebracht. Slaap letterlijk als een prinses of knuffel heel de nacht met je lievelingsdier. Al deze dekbedovertrekken laten ze trouwens op ambachtelijke wijze zeefdrukken. Zoete dromen en een heerlijke nachtrust gegarandeerd!

SNURK dekbedovertrek Teddy

Shop SNURK online

 

Bovendien steun je met de aankoop van het Paper Zoo dekbed van SNURK het goede doel. Voor elk verkocht exemplaar wordt € 1,00 gedoneerd aan het Cancer Center Amsterdam, waar men onderzoek doet naar kankermedicijnen en -behandelmethoden. Dit prachtige dekbedovertrek staat bedrukt kleurrijke origami kraanvogels, gevouwen door het ziekenhuispersoneel zelf. De vogeltjes staan in Japan symbool voor voorspoed en een goede gezondheid. Perfect als je een cadeau met een extra mooie betekenis wilt geven. 

SNURK dekbedovertrek Paper Zoo

Ontdek het Paper Zoo dekbedovertrek

Kerstcadeau? Check!

Overtuigd? Ontdek het volledige aanbod SNURK-beddengoed in onze webshop of de Sleeplife®-winkel in je buurt en maak iemand dolgelukkig met zalig katoenen beddengoed. Of zet jouw favoriete design gewoon op je eigen verlanglijstje. 😉

Fijne feestdagen!