Opendeurweekend bij Sleeplife® Zingem - GEANNULEERD

Opendeurweekend geannuleerd n.a.v. coronavirus

Ten gevolge van de federale maatregelen om de verspreiding van COVID-19 (beter bekend als het coronavirus) tegen te gaan, gaat het opendeurweekend bij Sleeplife® Zingem niet door. Alle 19 Sleeplife®-winkels zullen t.e.m. 3 april tijdens de weekends gesloten zijn. Tijdens de week zijn onze slaapwinkels wel gewoon open. Na 3 april wordt de situatie opnieuw geëvalueerd.

We danken je voor je begrip. Draag goed zorg voor elkaar en tot binnenkort!

Op 13, 14 en 15 maart 2020 organiseert Sleeplife® Zingem hun opendeurweekend. Dit jaar zet de winkel vol in op het thema 'koffie'. Want een goed gezette koffie is net zoals een goed bed. Het zorgt ervoor dat je dag vol energie kan starten!

Sleeplife opendeurweekend Zingem, thema koffie

Wat mag je verwachten?

Op zaterdag 14/03 en zondag 15/03 biedt Sleeplife® Zingem je koffiedegustaties aan, in samenwerking met café Gusta.

Tijdens dit weekend kan je bovendien deelnemen aan 2 workshops met telkens 2 verschillende methodes om koffie te zetten. Jasmien van Café Gusta laat je kennismaken met de basisbeginselen, zetmethodes en technieken voor de perfecte koffie of espresso.

Wist je dat...

Je tijdens het opendeurweekend ook volop kan profiteren van de Sleeplife® Outlet Days? Geniet van kortingen tot 30% op toonzaalmodellen en slaapcomfort en tot 50% op bedtextiel!

Sleeplife opendeurweekend Zingem tijdens de Outlet Days

Tot binnenkort!