Must-see: het gloednieuwe gamma Superior-boxsprings

Bij Sleeplife® volgen we altijd nauwgezet de laatste trends om ons slaapaanbod nog verder te verbeteren. Zo kunnen we jou een voelbaar betere nachtrust garanderen. De nieuwe Superior-boxsprings zijn daar het mooiste voorbeeld van. Deze bedbodem van 100% Belgische makelij combineert ergonomisch slapen met een stijlvol design. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Waarom kiezen voor een Superior-boxspring?

Wie droomt van superieur slaapcomfort hoeft niet verder te zoeken. De Superior-boxspring verzekert je namelijk van een zalige nachtrust in een prachtig bed. Het strakke, slanke design is mogelijk door de minipocketveren, die de helft zo groot zijn als gewone pocketveren en tegelijk evenveel ligcomfort bieden. De box zelf is dan weer samengesteld uit kwalitatief Scandinavisch vurenhout.

Een kwalitatieve boxspring is een goed begin, maar vergeet zeker niet om de juiste matras te kiezen. Pas dan krijgt je lichaam de ondersteuning die het verdient. De Superior Pocket-matras is in elk geval een prima keuze. De ideale hardheid hangt dan weer af van jouw behoeften.

2 adembenemende uitvoeringen

Genoeg gepraat, tijd om kennis te maken met onze nieuwste aanwinst! De Superior-boxspring is beschikbaar in 2 adembenemende uitvoeringen. Strak, stijlvol, uitermate comfortabel en van 100% Belgische makelij. Welk exemplaar pronkt binnenkort in jouw slaapkamer?

Arezzo

Uitvoering Sleeplife® Superior Arezzo

Salerno

Uitvoering Sleeplife® Superior Salerno

Stel zelf je boxspring samen...

Je kan bij Sleeplife® niet alleen terecht om je ligcomfort helemaal te personaliseren. Ook de look van je bed kies je volledig zelf. En dat is voor de Superior-boxspring niet anders! Kies je favoriete hoofdbord en maak het af met een stof, voetbord en poten naar keuze. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je nieuwe bed altijd bij jou en je slaapkamer past.

... en maak het plaatje compleet met trendy beddengoed

Een prachtig bed verdient natuurlijk prachtig bedtextiel. Het oogt niet alleen mooi, kwalitatief beddengoed zal je nachtrust ook voelbaar verbeteren. Tip: neem zeker eens een kijkje naar onze selectie textieltrends, die we elk voor- en najaar voor je samenstellen.

Uitvoering Sleeplife® Superior Arezzo

PS Bij Sleeplife® vind je het grootste aanbod dekbedovertrekken van België.

Ontdek ons beddengoed

Subliem slaapcomfort & stijlvol design

Dat is de Superior-boxspring kort samengevat. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je deze boxspring komen uittesten? Maak een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Onze slaapadviseurs zullen klaarstaan met persoonlijk advies op maat.