Ontdek onze nieuwe collectie bedtextiel en slaap in stijl

Tijd om je slaapkamer een nieuwe look te geven? Dan ben je zeker en vast benieuwd naar onze nieuwe collectie bedtextiel! Maak kennis met enkele prachtige dekbedovertrekken, waarmee je aan de slag kan om jouw slaapkamer helemaal om te toveren. Shop jouw favoriete look in de Sleeplife®-winkel in je buurt of via de webshop.

Essenza Lenthe Sahara Sun

Dekbedovertrek Essenza Lenthe Sahara Sun

Het ultieme zomerse gevoel

Hou jij ook zo van de zomer? Het Essenza Lenthe dekbedovertrek brengt instant summer vibes in je slaapkamer. Het lichtgele dessin met witte blaadjes en oranje of donkergele stippen tovert zo een glimlach op je gezicht. Draai het overtrek om als je een rustigere print wil. Een echte aanwinst voor elke slaapkamer!

Sleeplife® Oscar

Dekbedovertrek Sleeplife® Oscar

Een frisse en moderne look

Met het Sleeplife® Oscar dekbedovertrek geef je je slaapkamer een frisse uitstraling. De speelse manier waarop de hokjespatronen worden gevormd, zorgt bovendien voor een moderne look die zeker zal opvallen in elke slaapkamer. Mooi om te zien én om in te slapen!

Sleeplife® Floré

Dekbedovertrek Sleeplife® Floré

Haal de natuur in huis

Met het dekbedovertrek Floré haal je een stukje natuur in je slaapkamer. De witte achtergrond zorgt voor rust, terwijl de speelse takjes met groene blaadjes en witte bloemetjes een dromerig tafereel vormen. Slaapzacht!

Sleeplife® Lorelie

Dekbedovertrek Sleeplife® Lorelie

Orde in de chaos

Je slaapkamer is de plaats waar je bekomt van de chaos van de voorbije dag. Een plek waar je helemaal tot rust komt en je gedachten worden geordend. Het dekbedovertrek Sleeplife® Lorelie sluit daar perfect bij aan. Van dichtbij aanschouw je een chaotisch tafereel, maar wanneer je wat afstand neemt, zie je de orde en structuur. Betoverend, niet?