Extra groot dekbed = extra veel slaapgenot

Wat je slaapvoorkeuren ook zijn, het geschikte dekbed bestaat voor iedereen. Ze zijn namelijk te vinden in alle vormen en maten. Bij Sleeplife® hebben we het dekbed op maat van jouw behoeften en wensen. Zelfs wanneer je op zoek bent naar een specialere maat van dekbed, want naast de standaardmaten hebben we ook grotere dekbedden in ons aanbod. En dat betekent: nog meer slaapcomfort.

Grote dekbedden

Gun jezelf dat tikkeltje extra gemak

Word je vaak wakker omdat je niet meer onder je dekbed ligt? Of barst het ’s nachts telkens uit in een gevecht om de lakens tussen jou en je slaapgenoot? Met een groter dekbed zijn die problemen zo van de baan. Die dekbedden zijn namelijk breder dan de standaardeenpersoons- en tweepersoonsdekbedden, waardoor je genoeg dekbed hebt om je in te nestelen, de hele nacht lang, of je nu alleen of met z’n tweeën slaapt. Gedaan dus met kou lijden of nachtelijke discussies! Ook bij het opmaken van je bed heeft een breder dekbed trouwens voordelen. De extra centimeters zorgen er namelijk voor dat je deken mooi over je bed gedrapeerd ligt en niet gespannen oogt.

Ontbreekt een extra groot dekbed nog in jouw slaapkamer? Gelukkig hebben we meerdere types dekbedden in zowel standaard- als niet-standaardmaten.

Onderhoudstip: professionele donsreiniging

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk de uitmuntende staat van je dekbed behouden. Wij ook, daarom hebben we niet alleen tips om je dekbed te onderhouden, je kan ook altijd bij ons terecht voor een professionele donsreiniging. Sla 2 vliegen in 1 klap met een probioticabehandeling, een duurzame en krachtige bestrijding van huisstofmijt en geurtjes. Zo verleng je de levensduur van je donsdeken én blijf je genieten van een optimale nachtrust.

Professionele donsreiniging

 

TIP: Dekbed van 100% Canadese dons

Heb je het snel koud ’s nachts of is je huidige dekbed niet warm genoeg om goed te slapen tijdens koude winternachten? Dan is dit dekbed jouw ideale match. Gevuld met 100% Canadese dons van superieure kwaliteit, dat dit dekbed extra warm en ook isolerend maakt. Samen met de temperatuurregulerende werking heb je het ’s nachts nooit meer te koud of te warm. Dankzij de soepelheid valt het dekbed mooi rond je lichaam en kan je je vrij bewegen tijdens je slaap. Als kers op de taart is dit zalige dekbed ook antiallergisch. Verkrijgbaar in grote eenpersoons- (160x220) en tweepersoonsmaten (260x220), alsook alle standaardmaten.

Dekbed uit canadese dons

Niet vergeten: je dekbedovertrek

Ook voor grotere dekbedden hebben we een ruim aanbod beddengoed. Wat je ook verkiest qua stijl in je slaapkamer. Bovendien is al ons bedtextiel van de beste kwaliteit, ongeacht het materiaal dat je kiest. Met onze dekbedovertrekken kan je dus op beide oren slapen. En geef toe, een set prachtige lakens is toch dé finishing touch voor je slaapkamer?

Het mooiste aanbod beddengoed

Advies nodig?

Breng dan een bezoek aan de Sleeplife®-winkel in je buurt of maak een afspraak. We weten dat kiezen niet altijd makkelijk is en daarom helpen onze adviseurs je graag op weg. Met professioneel en persoonlijk advies, want jouw nachtrust staat bij ons op de eerste plaats.