De 4 leukste kerstcadeaus voor de feestdagen

Kijk je uit naar de feestdagen, maar zie je op tegen de zoektocht naar leuke pakjes? Sleeplife® maakt het je gemakkelijk en heeft voor jou 4 topcadeaus geselecteerd voor kerst. Geweldig om te krijgen en een plezier om te geven. Koop je favoriete kerstgeschenken online of kom langs in één van onze winkels om te kerstshoppen.

Wollen bedsokken

sleeplife kousen

Last van koude voeten tijdens de winter? Dat is nu voorgoed verleden tijd dankzij deze heerlijk warme bedsokken en/of huissokken. Trek ze aan, ga in de zetel liggen en - zoals het opschrift aan de onderkant aangeeft - ga gewoon lekker chillen! Met antislip onderaan en verkrijgbaar in blauw (35 - 38) en zilvergrijs (39 - 42). 

Warme donssloefen

Sleeplife® donzen sloefjes

Deze sloefjes in dons zijn bijzonder warm en zo zalig om te dragen, dat je ze liever de hele dag aanhoudt. Ken je iemand die altijd last heeft van koude voeten? Schenk dan deze sloefjes. Hij of zij zal je dankbaar zijn!

Heerlijke geurstokjes

Sleeplife® geurstokjes iPuro

Gebruik deze geurstokjes niet alleen op speciale gelegenheden. Elke dag is speciaal, dus geniet er met volle teugen van! Dompel jezelf onder in een wereld van aroma's en creëer onvergetelijke herinneringen. Beschikbaar in de geuren: BlancCashmere en Noir.

Gezellige geurkaarsen

Sleeplife® geurkaars

Brand een heerlijke geurkaars met warme en ontspannen aroma's en creëer een natuurlijke, gezellige sfeer in huis. Ook beschikbaar in andere geuren: Elysian Lavender en Sandalwood.

Kan je niet kiezen? Schenk een Sleeplife®-cadeaubon

cadeaubon sleeplife

Laat je je geliefde liever zelf kiezen? Doe dan een bon van Sleeplife® cadeau. Jij bepaalt het bedrag en in ruil voor de bon krijgt de gelukkige persoonlijk slaapadvies en een slaapartikel naar keuze. Helemaal op maat van zijn leven. Bestel je cadeaubon online via onze webshop of vraag ernaar in de Sleeplife®-winkel in je buurt.

Benieuwd naar onze andere producten?