5 solden-musthaves voor je bed

Solden of niet, bij Sleeplife® profiteer je het hele jaar door van een uiterst persoonlijke begeleiding bij het vinden van jouw perfecte slaapsysteem. Ben je dus op zoek naar een nieuwe slaapoplossing op maat? Breng dan een bezoekje aan je favoriete Sleeplife®-winkel. Plan zeker om langs te komen tijdens de maanden januari en juli om solden te scoren. Om kiezen net iets makkelijker te maken, zetten we alvast enkele solden-musthaves op een rijtje voor je.

Sleeplife® Comfort boxspring

De aankoop van een boxspring is een flinke investering, maar het slaapcomfort die de Sleeplife® Comfort boxspring je biedt is de uitgave meer dan waard. Deze boxspring is de ultieme combinatie van comfort en duurzaamheid, waardoor je jarenlang zalig slaapgenot beleeft. De gezoneerde pocketvering maakt deze bedbodem uitermate comfortabel. De box zelf is vervaardigd uit duurzaam en sterk vurenhout. Kom gerust langs voor professioneel advies tijdens de solden en test hem even uit. Wedden dat je nog wat langer wilt blijven liggen?

Comfort boxspring

Maak een afspraak

Sleeplife® Functional pocketverenmatras

We nodigen je uit om even op deze Functional matras te gaan liggen. Het eerste wat je opvalt, is gegarandeerd de veerkracht. Logisch, want ze is voornamelijk opgebouwd uit springveren. Doordat de veren in aparte zakjes verpakt zijn, bewegen ze losser van elkaar. Daardoor vormt de pocketveermatras zich mooi naar je lichaam. En dankzij de 7 verschillende comfortzones krijgt je lichaam overal de juiste ondersteuning. De Cellflex-afdeklaag maakt deze uitvoering extra comfortabel. Een topper voor wie houdt van betaalbaar slaapgenot.

Pocketverenmatras

Meer informatie over deze matras

Neksteunkussen Visco Butterfly

Heb je vaak last van nekklachten of ervaar je nekpijn wanneer je opstaat? Vervang je huidige hoofdkussen dan door een neksteunkussen. De Visco Butterfly is gemaakt uit traagschuim, wat de druk op je nek verlaagt en ademhalen bovendien vergemakkelijkt. Door de unieke vorm van dit kussen is het langs elke kant te beslapen, ongeacht je slaaphouding.

Hoofdkussen Visco Butterfly

Koop online

Winterdekbed uit 100% Canadese dons

Een extra warm winterdekbed van superieure kwaliteit met een vulling van 100% Canadese eendendons. Onder dit dekbed heb je het de hele nacht lang heerlijk warm tijdens koude winternachten. Dankzij de soepelheid krijg je trouwens alle bewegingsvrijheid om 's nachts ongestoord van slaaphouding te veranderen. Verder is dit dekbed antiallergisch, temperatuurregulerend en ventilerend. Kortom: een heerlijk dekbed om je in te nestelen.

Dekbed Canadese Dons

Koop online

Tijdloos en stijlvol dekbedovertrek Jacquard

Met dit ultra zachte Jacquard dekbedovertrek haal je luxe en comfort in je slaapkamer. Het is vervaardigd uit 100% Egyptisch katoen en door de fijne weeftechnieken is het katoen van uitmuntende kwaliteit. Daarbij is het goed ventilerend en heeft het een temperatuurregulerend vermogen, waardoor het niet snel klam aanvoelt. Een absolute musthave in je slaapkamer om zalig te slapen tijdens koude nachten.

Dekbedovertrek Jacquard

Koop online

Van plan om langs te komen tijdens de solden? Breng ons op de hoogte en leg je afspraak al vast.