4 fashiontrends voor je bed lente/zomer 2019

Voel je het ook? Meer licht en warmte, een bloeiende natuur… De lente geeft ons nieuwe energie en inspiratie. Tijd om ons interieur een nieuwe, frisse look te geven. Natuurlijk kan ook je slaapkamer niet ontbreken. Maar wat zijn nu de lente- en zomertrends van 2019? Wij selecteerden de mooiste fashiontrends voor je bed/matras en bundelden ze onder Sleeplife® Impressions.

Asian Inspired

Sleeplife® Impressions - Asian Inspired trend

Elegant, symbolic, dreamy

Is het je al opgevallen? Waar de flamingo tot voor kort nog menig interieur sierde, moet het dier plaats ruimen voor een nog elegantere soortgenoot: de kraanvogel. Hoewel die ook in Europa voorkomt, hangt er vooral in oosterse landen veel symboliek aan vast. Daar geloven ze dat de kraanvogel geluk brengt. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken, toch?

De trekkende kraanvogels op de Essenza Crane Rose geven je slaapkamer een betoverend trendy, maar elegant karakter. En wie houdt nu niet van een zachtroze achtergrond? Dit dekbedovertrek is bovendien gemaakt van katoensatijn, wat zorgt voor een zacht, comfortabel gevoel. Om helemaal in weg te dromen.

Fashionable Art

Sleeplife® Impressions - Fashionable Art trend

Stylish, artsy, chique

Love it or hate it: de ruit is helemaal terug van (eigenlijk nooit) weggeweest. Zowel voor jurken, hemden, jasjes als broeken zijn ruitcombinaties al een tijdje weer helemaal in. Ook tijdens de komende lente en zomer. In combinatie met strepen en effen kleuren geeft het je een stijlvolle, maar moderne look. En je slaapkamer kan uiteraard niet achterblijven.

Daar zorgt de Essenza Evie dekbedovertrekset wel voor. Met chique piping in trendy donker dusty green gaat dit dekbed op een vernieuwende, kunstzinnige manier om met de ruitentrend. De achterzijde, versierd met strepen in off-white, dusty green en currygeel, zorgt voor een rustgevende toets. Wij kunnen er blijven naar kijken. Jij ook?

Natural Connection

Sleeplife® Impressions - Natural Connection trend

Inspiring, enchanting, natural

We hebben het allemaal druk. Daarom hebben we steeds meer behoefte om even te ontsnappen uit de dagelijkse stress. Zeker thuis willen we helemaal tot rust komen. Steeds meer mensen halen daarom een stukje natuur in huis. Niet alleen bloemen en planten, maar ook door natuurlijke materialen te gebruiken en aardse kleuren in het interieur te verwerken. Groen, goud en bruin zijn echt in, net als zandkleuren.

Om die natuurlijke rust ook in je slaapkamer binnen te laten, is de Fazzini Mikado echt een perfect dekbedovertrek. De verschillende tinten groen, bruin en donkergeel zorgen voor een natuurlijk effect. Het artistieke, frivole patroon creëert bovendien heel wat warmte en sfeer.

Basic Class

Sleeplife® Impressions - Basic Class trend

Calming, pure, luxurious

Natuurlijke kleuren zijn niet de enige manier om opnieuw rust in huis te brengen. Steeds meer hebben de nood om structuur en sereniteit in ons interieur aan te brengen. Zeg maar ‘back to basics’. Zonder al te veel toeters en bellen.

Met het dekbedovertrek Sleeplife® Printed Satin zorg je voor een serene, maar stijlvolle look in je slaapkamer. Of je nu kiest voor de uitvoering in wit of de versie in verfrissend groen. Beiden hebben een subtiel repetitief motief, met een luxueuze uitstraling. Klasse door eenvoud.

Koop online