Over Sleeplife

Voelbaar beter slapen

Op 1 januari 2016 schudde Sleeplife® de slaapwereld wakker. Als gloednieuwe slaapspecialist gooiden we met 16 beddenwinkels, 30 zelfstandige professionals en een team van meer dan 100 ervaren werknemers meteen ons volle gewicht in de schaal. Je vindt bij ons slaapcomfort en bedtextiel in een kader dat tegelijk erg professioneel én persoonlijk is. 

Een succesformule, zo blijkt, want we hielpen al tienduizenden mensen aan een voelbaar betere nachtrust. Ondertussen telt Sleeplife® al 19 beddenwinkels en groeiden we in sneltempo uit tot dé toonaangevende slaapspecialist in Vlaanderen.

slaapcomfort sleeplife beddenwinkel

Onze missie? Jouw slaapkwaliteit verbeteren …

door een onderbouwd slaapsysteem voor te stellen, dat volledig aan je behoeften voldoet. Een bed waarin jouw lichaam volledig recupereert van wat jij overdag doet. Kortom, wij streven naar een uiterst persoonlijke nachtrust zodat jij voelbaar beter slaapt.

Unieke slaapoplossingen dragen die visie uit

Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer tot het ideale dekbed, kussen of dekbedovertrek. Altijd met evenveel oog voor comfort als voor design. Vertrouw daarbij op de meest innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

verantwoorde prijzen

Kwalitatieve slaapoplossingen, verantwoorde prijzen

Bij Sleeplife® gaan we op zoek naar kwaliteitsvolle, duurzame slaapoplossingen voor een perfecte nachtrust. Hoe we dat kunnen garanderen? Wij detecteren doorlopend de nieuwste trends en ontwikkelingen, om de kwaliteit van ons gamma te verhogen.

We willen dus geen prijsbreker zijn, maar gaan altijd op zoek naar een kwalitatieve, duurzame oplossing op maat. Met als resultaat: een zalige nachtrust voor onze klanten.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Veel slaapwinkels vertrekken vanuit hun producten en bevelen je een willekeurige bedbodem of matras aan. Sleeplife® doet het anders en maakt een analyse van het probleem met de unieke MAPS-methode.

Ontdek onze persoonlijke adviesmethode

Kwalitatieve slaapoplossingen

Kwalitatieve slaapoplossingen

Sleeplife® wil geen prijsbreker zijn, maar gaat altijd op zoek naar een kwalitatieve, duurzame oplossing op maat. Onze slaapoplossingen beantwoorden dan ook aan de hoogste standaard.

Meer over onze kwaliteitsstandaard

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord

Sleeplife® wil een meerwaarde creëren voor de samenleving. Daarom zetten we ons in om duurzaam en ethisch verantwoord te ondernemen, met respect voor mens en natuur.

Hoe Sleeplife® maatschappelijk verantwoord onderneemt

bedden testen winkel

De winkel als draaiende motor voor beleving en advies

Jouw lichaam is uniek. Je hebt dus een uniek bed nodig. Dan verwacht je minstens gefundeerd en individueel advies, toch? Meer zelfs, misschien wil je inspiratie opdoen of de producten zelf voelen en testen. In dat geval is onze winkel het hart van alle beleving, slaap- en productadvies.

Wil je onze matrassen, hoofdkussens of andere slaapoplossingen testen? Benieuwd naar jouw slaapprofiel? Maak gerust een afspraak in de Sleeplife®-winkel in jouw buurt. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.

slaapadvies

Vind de perfecte slaapoplossing met Sleeplife® MAPS

30% van de Belgische bevolking kampt met slaapproblemen. Veel van die slaapstoornissen zijn te wijten aan ons bed. Dankzij de uiterst persoonlijke Sleeplife® MAPS adviesmethode vind je gegarandeerd een slaapoplossing afgestemd op jouw lichaam en slaapbehoeften.
 

Ervaar ook het comfort van onze website en webshop

Ontdek er ons volledige aanbod slaapoplossingen en de voordelen die ze je bieden. Laat je inspireren door de nieuwste slaapkamertrends of pak zelf je slaapproblemen aan met tal van interessante slaaptips. Vind en bestel online wat je zoekt in een paar eenvoudige kliks.

Waarom niet alle slaapoplossingen online te koop zijn

Waarom niet alle slaapoplossingen online te koop zijn

Sleeplife® gelooft in de kracht van persoonlijk slaapadvies. We maken er al jarenlang het verschil mee, dag én nacht. Een goed gesprek met een ervaren slaapexpert en een nauwkeurige meting zijn de start van elke zoektocht naar een bedbodem en/of matras. Pas dan kunnen we een slaapsysteem voor je samenstellen dat volledig is afgestemd op jouw lichaam en slaapvoorkeur. Omdat advies en meting dus cruciaal zijn, verkopen wij onze boxsprings en lattenbodems niet online.

Geen zorgen, want onze slaapadviseurs staan altijd voor je klaar. Maak gerust een afspraak in 1 van de 19 Sleeplife®-winkels. Dan begeleiden we je naar een voelbaar betere nachtrust.

Download het Sleeplife® Slaapboek

Zet de eerste stap naar voelbaar beter slapen. Laat je inspireren door het Sleeplife® Slaapboek.

download slaapboek

Breng ons op de hoogte van je komst. Dan maken wij voldoende tijd vrij om je uitgebreid te adviseren. Natuurlijk ben je ook zonder seintje welkom.